Grosjean Tekrar Renault F1 Yolunda

yazar:

kategori:

Genii Capital’in sahibi olan Lopez, 2010 sezonu öncesinde Renault F1 takımını büyük ölçüde satın almıştı.

Renault henüz 2011 sezonunda Robert Kubica’nın yanında kimin yarışacağını açıklamadı ve son anlaşma ile Grosjean’ın yarışması ihtimali de güçlenmiş oldu.

Grosjean, 2009 yılında Nelson Piquet’den boşalan Renault kokpitinde 7 yarışa çıkmış ancak bu sene başında geri dönememişti.

Son 2 GP2 hafta sonunda DAMS ile Formula 1’e padoğuna da dönen Grosjean “Gravity Sports Management ile olan anlaşma benim için büyük bir fırsat ve bu avantajdan dolayı çok mutluyum.”

“Böylesine bir partner, benim tek koltuklu serilerin zirvesine dönmeme odaklanmamı sağlayacak ve tekrar hedeflediğim Formula 1’e dönmek istiyorum.”

“Bu hafta sonu, Spa’daki umutveren performansımızın üstüne daha fazlasını katmak olacak ve Spa’da takımın ve aracın potansiyelini gösterdiğimi düşünüyorum.”

“Son bir kaç haftada gösterilen tüm emeklerin karşısında galibiyet mükemmel bir ödül olur. Bir şey kesin. Monza sevdiğim bir pist; çok hızlı bir pist ve maksimumu vermeye hazırım.” dedi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    petrovda koltuk bulacaktır mutlaka kendisine.yamamoto,senna yarışıyor.Onlardan boşalacak bir koltuğua rahatlıkla geçebilir.

  2. Tahmin edilebilir bir olaydı. Gravity de Renault F1'in bir bölümü de Genii Capital'e aitken mümkün bir olay.

    Ancak iyi haber mi kötü haber mi bilemiyorum. Şimdi de Petrov gibi bir yeteneğe yazık olacak Grosjean'in 2011'de yarışmasıyla. Ben 2'sinin de harcanmaması gereken bir yetenek olduğunu düşünüyorum.

  3. MagicAlonso avatarı

    harika bir haber.Kesinlikle F1 de yarışmayı petrovdan da hulkenbergden de daha fazla hak ediyorsun.Umarım gerçekleşirde adam gibi bir araçla keyifli yarışlar izlettirirsin bize

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir