Webber Kendini Hamiltona'a Karşı Favori Görmüyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, “Kendimi favori olarak düşünmüyorum. Pozisyonum şu anda oldukça iyi. Lewis kadar puanım yok ama oldukça iyi bir pozisyondayım. Tüm bunlar bir günlük iş değil. Buraya gelmek zamanımı aldı.”

“Bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum, neler olacağını görmek istiyorum. Henüz Abu Dabi’ye gelmedik. Sezon boyunca işler değişebiliyor ama genellikle aynı kişiler önde oluyor. “

Bu sezon dört yarış kazanan Webber, bu sezon Red Bull otomobilini kullanmaktan fazlasıyla zevk aldığını belirtti.

“Monako’ya, Barcelona’ya bakarsanız… Bu zaferlerin benim için kişisel olarak fazlasıyla büyük ödüllerdi. Budapeşte de başka tür bir zafer oldu  ama onu kazanmak da güzeldi. Takım bu sezon inanılmaz bir performans sergiledi. Kredileri çok büyük.”

“Oldukça iyi sürüş yapıyorum, kendimi otomobili içinde çok rahat hissediyorum ve bizim için şimdiye kadar oldukça iyi gidiyor. Elbette kaçırdığımız bazı fırsatlar oldu ama her takım yaşadı bunu. Sürüşümden gerçekten zevk alıyorum ve performansımız devam edecek.”

Avustralyalı pilot, deneyimi nedeniyle şampiyonada Hamilton’a göre avantajlı olduğunu kabul etmiyor.

“Lewis’in benim yaşadıklarımı tecrübe etmediği bazı durumlar var ama kesinlikle benim tecrübe etmediğim ama onun daha önce deneyim kazandığı durumlar da olacaktır.”

“Formula 1’de bu kadar kısa zamanda içinde başardığı nadir görülecek işler var ve bunlar rastgele olmuyor. McLaren’deki ilk yılı olağanüstüydü ve o kısa süre içerisinde inanılmaz işler yaptı.  Sıradaki her yarışta yaşayacağımız mücadele için sabırsızlanıyoruz.”

“Pist üzerinde, yarışarak ya da dayanıklılık sorunlarıyla… Ne şekilde belirleneceğini bilmiyoruz ama şu anda çok zevk alıyoruz.”


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    hamiltona karşı favori olabileceğin tek şey,aracın olur zaten webber,evet bu sezon çok iyi iş çıkartıyor olabilirsin ama aracının hakkı da bu değildi açıkcası ama yine de vettel e göre çok çok daha az hata ve şanssızlık yaşadın ve bu konumdasın bakalım bunu ne kadar sürdürebileceksin..

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    inşallah çıkma şasiyle şampiyon olda vettel e kapak olsun

  3. vay be adam resmen bu sezonun en iddialısı ama hala çok mütevazi… kendisini tebrik ediyorum ne diyelim umarım bu sezonun sonunda iyi yerlerde olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir