Horner: "Takım Emirleri Ya Olmalı Ya da Kaldırılmalı"

yazar:

kategori:

Horner “Hockenheim’de olanların cezası 100.000 dolardı. Bu da sezonun geri kalan 5-6 yarışında aynısını yapabileceğiniz anlamına mı geliyor?”

“Gördüğümüz gibi Ferrari’nin Hockenheim’da yaptıklarının cezası sadece finansal oldu, performans anlamında bir şey olmadı.”

“Bu bakımdan teorik olarak herhangi bir takımın sürücüleri yer değiştirmek durumunda kalır ve aynı duruma düşerse yaşanacaklar için örnek bir olay oldu.” dedi.

Horner, sorunun takım emirlerine izin verilip verilmemesi değil, kuralın açık olmaması olduğunu söyledi.

Horner “Dünkü toplantıdan çıkan sonuç kuralların tekrar gözden geçirilmesi gerektiği. Takım emirleri ya kaldırılmalı ya da açık bir şekilde olmalı. Çünkü yarı hamile olamazsınız. İkisinden birisi olmalı.”

“Kuralların düzgün bir şekilde belirtildiğini düşünmüyorum bu yüzden kurallar ya kaldırılmalı ya da düzgün bir şekilde ifade edilmeli.” dedi.

Horner, bir şekilde takım emirlerini kullanma şansları olmasına rağmen şu an için herhangi bir pilotu destekleme gibi bir planlarının olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    @Kalpazan
    doğru diyorsun saçma bi karar oldu, zaten adamlarda öyle düşünüyorlar, sonrasında olucakları bırak olmuş olanlara bak, bundan öncesinde verilen tutarsız kararlardan dolayı ceza veremiyoruz diyor herifler, diğerlerine önceden ceza veremediğimiz için ferrariye veremiyoruz, tutarlı oldukları bi nokta var en azından o da "ceza verememek"

  2. Son karar ile olayın üstüne sisten bir perde çekildi şimdi herşey daha belirsiz oldu.halbuki mahkemelerin kararı bağlayıcı ve örnek olmalı.mesela şimdi şampiyonluk yarışına aynı şey olsa yine aynı kararı vermeleri gerekecek ve aslına şampiyon pilotun şampiyonluğundan ziyade bu kararı tartışacağız.yani her halükarda saçma bir karar oldu

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Doğru sölemiş ya kaldır yada açıkça belirt, adam itirfa etmiş bizde yapabiliriz, sorun zaten burda takımların bunu açıkça yapabiliceklerini düşünmesi, açıkça yapması(şahsi düşüncem en doğru olanı bu), yada insanları saf yerine koyup tiyatro yapıp çaktırmadan yapması (bu ise en kötü olanı, taraftarları keriz yerine koymak), bi şekilde hepsi yapabilir ve yapiyor, kaldırın gitsin de takımlarda izleyenlerde boşuna boğuşmasın, ey fia madem ceza vermedin, o zaman kuralı değiştir, sürekli esnek kanatlarla uğraşmaktan zamanları kalmıyor heralde….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir