Tutunma Eksikliği Raikkonen'i Etkiledi

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin ilk sıraya kilidi vurduğu sıralamaların ardından umabileceği en iyi yerin ikincilik olduğunu kabul etti.

Sıralamaların ikinci seansının en hızlısı olan dünya şampiyonu, Massa ile baş edebilmek için yeteri kadar tutunmayı yakalayamadığını kabul etti ama ilk cebi kazanamakla çok da ilgilenmediğini de ekledi.

Raikkonen: "3. seanstan dolayı pek mutlu değilim ama araç iyi. Tutunma yakalayamadık gerçekten ama nasıl olursa olsun ikinci sıra, başlamak için iki bir pozisyon. İyi, güçlü bir araca sahibiz."

"Yarın uzun ve sıcak bir yarış olacak. Havanın nasıl olacağını henüz bilmiyoruz. Bu yüzden bunu dört gözle bekliyoruz

Raikkonen ayrıca Ferrari’nin bu şekilde geri dönmesinin sürpriz olmaması gerektiğine de işaret etti.

Raikkonen: "Burasının daha normal bir pist olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bütün hafta sonu araç hızlı oldu. Bu pistin (Melbourne ile) tamamiyle farklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden aracımızın her yerde daha hızlı olması lazım. Arkadan başladığınızda kendi hızınızı kullanmanız zor oluyor. Yarın iyi olacak"


Yorumlar

  1. HAlil Kaya arkadaşım tam komedi yorum yapmışsın McLaren herzaman yağmurda iyi olmuştur bu aracın yapısı ve süspansiyon geometrisi ile alakası tabi kamber açılarıda dahil :)) İnş yarın yağmurlu bi yarış görücez :))

  2. yaw en sinir olduğum ferrari bridgestone ile neden yağmurda kötü mclaren neden bu kadar çabuk adepte oldu.acaba o evraklarda yağmur verileridemi vardı.yani sırf yağmuru mclaren ler hızlı olduğu için istemem.aksi takdirde bmw heidfeld ve redbull ve toro rosso lar uçuşa geçerler.

  3. bu ayrışlar sezona alışma yarışları bu yüzden her takımda sorunların olması doğladır.geçtiğimiz hafta ferrari, bu hafta mc laren. birde malezya gibi pist yüzeyi yenilenmiş olunca, e birde yağmur faktörü var tabii; işler iyce karışıo. önemli olan ferrari gibi sorunları giderip mücadeleye dönmek. iyi bir pozisyonda başlıyoruz ve bunun devamını diliyorum. mc laren e de başarılar diliyorum.

  4. İlginçtir Mclaren taraftarları Ferrari önde olunca hemen komplo teorileri üretmeye başlıyor =) Arkadaşlar dürüst olalım yarın yağmur yağmazsa ferrariler bu yarışı alır. Yanlış anlaşılma olmasın Ferrari taraftarı değilim aslında sevmem bile =)

  5. tolga soydan avatarı

    olabilir tabiki. 😀 bide yağmur olasılığı war.

  6. yarışta görücez şimdi kim ne konuşursa boşa geçen yıldı pol ferrarideydi ama ne oldu gördük.. O yüzden heran herşey olabilir..

  7. tolga soydan avatarı

    dünde lewis vites kutusu sorunu yaşadı.bugünde 3.antrenmaların son anlarında piste çıktı.yine bi sorun vardı herhalde.bide fark 0.8 miş

  8. 3 günde tüm sorunları düzeltiginizi düsünüyorsanız bişey demiyorum tabi

  9. tolga soydan avatarı

    niye büyük ihtimalle ferrarinin günü olmuyo.ilk çizgide ferrariler war farkındaysan. 0.6 sny fark var en iyi pilotunuzla 😀

  10. Yarın kimin günü olur blmiyorum.Büyük ihtimalle Ferrari olmayacak.Alonso gibi süpriz ler bekliyorum ama alonsoyuda renault un yanlıs yagmur kararları bozabilir:) Yagmur hep en beklenmedik zman yagmıstır.yarında supriz olucak.bekleyelim gorelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir