Vettel Sakin Bir Yarış Geçirmeyi Planlıyor

yazar:

kategori:

Şampiyona lideriyle arasındaki farkı kapatabilmek için Monza’da güçlü bir sonuca ihtiyacı olan Red Bull pilotu, yarışa altıncı sıradan başlayacak.

Vettel, yarış içerisindeki yaklaşımının mümkün olduğunda sakin kalmak olacağını belirtti.

“Herkesin söylediği gibi iki seçeneğim var ve ben ne yapmak istediğimden emin değilim. Ya uzmanların görüşlerine kulak verip bir bovling topu gibi önümdeki beş araçtan kurtulacağım ya da yarışta her zaman yaptığım gibi normal bir yaklaşım sergileyeceğim. Ben yapabileceğim en akıllıca şeyi yapmaya çalışacağım!”

“Yarış uzun. Kolay olmadığını da biliyoruz çünkü basitçe görülüyor ki en hızlı biz değiliz. Burada tempoyu yakalayamadık. Düzlüklerde hızlı değiliz. Neler yapabileceğimize bakacağız.”

“Kullanabileceğimiz silahlar sınırlı ama biz yine de iyimseriz.Cuma günü ve uzun sürüşlerde performansımız iyiydi. Antrenmanlarda Ferrari’nin bizden ve McLaren’dan daha hafif olduğunu tahmin ediyorum, bakalım yarışta ne olacak.”

Vettel ayrıca, liderlerin geride kaldığı sıralamalarda Alonso’nun en önden başlayacak olmasının olumlu bir şey olduğunu düşünüyor.

Vettel “Yarış için 6. sıradayım ancak yine de her şey olabilir. Uzun bir yarış ve hızımızla çok araç geçemeyeceğimizi biliyoruz. Yine de Fernando gibi birisinin önde olması kötü değil.”

“Şampiyonaya bakarsak Lewis polde olsaydı daha kötü olurdu. Her şey olabilir. Lewis hakkında konuşacak olursak, o düzlükte en hızlı isim olacak. Eğer iyi bir yarış geçirirse, diğerlerini geçerken sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Bunu görmek için buradayız.” dedi.


Yorumlar

  1. VETTEL ADAMSIN 😀

  2. bence psikolojik destek almalı bu konuda gerçekten işine yarayabilir çünkü insan bi yarıştan sonra hemen değişemz heralde yani yapabilirse adamsın vettel derim

  3. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Düzeltilmiş :))

  4. antrenmanlarda çalışırken 🙂

  5. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    "Ben Ferrari'nin bizden ve McLaren'dan daha hafif olduğunu tahmin ediyorum."
    ???

  6. bakalım ne kadar sakin kalabileceksin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir