Lopez: "Renault Yeniden Kazanmaya Hazır"

yazar:

kategori:

Reuters’a konuşan Lopez, “Takımda artık kazanma mantalitesi var. Elbette gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi vermek isteriz ve bunu yapmak için konuşmaktan daha fazla iş yapmak gerekiyor. Bunun için o kültüre gerek var. Şimdi yeniden kazanabilecek bir kafa yapısına ulaştık. Ancak geçtiğimiz hafta gibi olan hafta sonları hayal kırıklığı oluyor. Sadece benim için değil tüm takım için öyle.” dedi.

Lopez, Renault takımında yapmak istediği değişikliklerin çoğunu şimdiden tamamladıklarını belirtti.

“Sadece bazı kilit idari pozisyonları değiştirerek, kazanma arzumuzu ateşledik ve takım ile çalışanlara tıpkı birkaç yıl önce yaptıkları gibi bunu yine  yapabileceklerini gösterdik. Bazı önemli idari çalışanları burada ve fabrikada doğru yerlere getirerek programımızı büyük ölçüde tamamladık.”

“Uzun zaman sonra ilk kez şimdi alacağımız sonuçlar üzerine odaklanabiliyoruz. Bu her zamankinden daha iyi.”

Lopez, son olarak da Genii Capital’in Renault’ya yaptığı yatırımdan kurtulmanın yollarını aradığı yönündeki iddiaları da kabul etmedi ve “Payımızı satmamız için bir neden var mı anlamıyorum. Maddi açıdan çok iyi durumdayız. Eğer öyle olmasaydık bu bazı insanları sevindirebilirdi ama o kadar şanslı değillermiş demek ki.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    sigara yasağı geldi mild seven gitti böyle oldu ne yapalım yinede güzel ben seviyorum

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    Renaultu tekrar rekabetçi görmek çok güzel.

    fakat araç tasarımındaki şu renkler yokmu hiç alışamadım ya taksi yada ağır iş makinalarını anımsatıyor bana o mavi renkler neydi öyle evimde hala baş köşede durur 2005 model 1:16 ölçekli olan şampiyon model kütle amortisörlü mıchelin lastikli ne makinaydı ama..

  3. Kubica olduğu sürece ve araç geliştikçe buna şüphe yok.

  4. Bunu duymak süper

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir