Mercedes, Singapur'a Güncellemelerle Geliyor

yazar:

kategori:

Ross Brawn “Son 2 sene içerisinde Formula 1’in Singapur’da yapılan gece yarışı pilotlar, takımlar ve taraftarlar tarafından sevilen bir yarışı olduğunu kanıtladı. Hafta sonu spor için harika bir gösteri sunuyor ve şampiyona sona yaklaştığı için harika bir yarış izlemeyi umuyoruz.”

“Takımımız açısından, mevcut paketimizde Singapur ve yüksek downforce gerektiren yavaş pist için düzenlemeler olacak.”

“Son 2 yarışta aracımızın performansına göre sınırda olan iyi sonuçlar elde ettik ve son denizaşırı yarışlarda da sezonu güçlü bir şekilde bitirmeyi umuyoruz.” dedi.

Norbert Haug “Singapur’un gece yarışı Formula 1 takvimi için çok özel ve bu yarış hemen favoriler arasına girmeyi başardı. Yarıştığımız 19 pist içerisinde, ışıklandırılmış olan pistte yapılan gece yarışı için ortaya çıkan görüntü ve atmosfer muhteşem.”

“Biz 2011 aracının tasarımına odaklansak da son 2 yarışta olduğu gibi Singapur için bazı teknik güncellemelerimiz var. Michael ve Nico ile mümkün olan en iyi sonuçları almayı umuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Singapur pistinde biz taraftarların göremediği bir güzellik mi var acaba? Herkes bu pistin nasıl favorileri olduğundan bahsediyor?

    Mercedes son güncelleme paketini Singapur için hazırladığını daha önce söylemişti zaten, bari bu sefer işe yarasın da pistte değişik şeyler görelim. Belli mi olur bir podyum daha alırlar, belki şampiyonluk yarışını da daha çok karıştırır bu, son yarışlar daha heyecanlı geçer.

  2. Fernando ALonso avatarı
    Fernando ALonso

    Mercedes Neden Hala Güncelleme Yapıyor ? :S

  3. Singapur yarışı mı taraftarlar tarafından çok seviliyor ? Benim için ışıklarla yapılan bir gösteriden başka bir şey değil.

    Herzaman olduğu gibi bu güncellemelerin de fiyasko çıkma olasılığı yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir