Mclaren, 2011 Aracı Üstünde Çalışmaları Sürdürüyor

yazar:

kategori:

Mclaren, 2008’de şampiyonanın son yarışına kadar şampiyonluk mücadelesine odaklanınca yeni aracın hazırlanmasında rakiplerinin gerisinde kalmıştı.

Bu sene de benzer bir durum söz konusu ve Red Bull ve Ferrari’yle birlikte Mclaren’in güncellemelere devam etmesi gerekiyor.

Takımın Baş Yarış Mühendisi Philip Prew “2011 aracı üstünde çalışan ayrı bir geliştirme ekibi var. Açıkçası onlar kaynakları ve rüzgar tüneli zamanını kullanmak istiyorlar ancak aynı zamanda diğer ekip gelişimi bu sene sürdürmek için zorluyor.”

“Bu konuda dengeyi tutturmamız gerekiyor ve son bir kaç sene sayesinde bunu başardık.” dedi.

Prew ayrıca bu sezon artık çok büyük güncellemelerinin olmayacağını, geliştirilmekte olan bölümlerin geliştirilmesinin devam edeceğini söyledi.

Prew “Önümüzde güncellemeler var ancak şu aşamada sıfırdan bir projeye başlamak, onu tasarlamak, geliştirmek ve araca uygulamak zor olur. Sadece mümkün olan zaman içerisinde mevcut araçta en iyi işi çıkarmamız lazım.”

“Gerçek şu ki, artık yeni parçalar üretmek için zaman daraldı bu yüzden elimizdeki parçalardan mümkün olan en iyi sonucu çıkarmaya odaklandık. Bu dengeyi bulmak her zaman zordur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Woking'e olan güvenden midir nedir, son senelerde kötü başlayıp atağa kalkmayı huy edindik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir