Webber: "Yeni Testlerin Olumsuz Bir Etkisi Yok"

yazar:

kategori:

FIA, yükselen şikayetlerin ardından İtalya’da çok sert ön kanat ve zemin testleri uygulamaya başlamıştı ve özellikle Red Bull’un ve Ferrari’nin bu testlerden olumsuz yönde etkilenmesi bekleniyordu.

Yüksek downforce gerektiren bir karakteristiğe sahip olan Singapur’a gelmeden önce genel görüş Red Bull’un eski avantajına sahip olmayacağı yönündeydi ancak bugün her iki seansı da Red Bull sürücüleri zirvede tamamladı.

“Yeni kurallarla zorlanıyoruz!” diyerek olaya şakacı bir şekilde yaklaşan Webber “Bu konuda bir şeyin değişmeyeceğini biliyorduk. Ferrari hâlâ hızlı görünüyor, bu yüzden buraya gelirken Budapeşte’den daha yavaş olmayı beklemiyorduk.”

“Diğerlerinin araçlarını geliştirme konusunda kendi fikirleri var ancak biz de her zaman aracımızı geliştirmeye çalışıyoruz.”

“Yarın Mclaren polde olabilir, bekleyip nerede olduğumuzu görelim. Ancak biz nerede olduğumuzu, nerede olacağımızı ve doğru zamanda doğru şeyleri yapan akıllı adamlarımızın olduğunu biliyoruz.”

“Aracımız bu sene hiçbir testte sorun yaşamadı. Testler değişmeye devam ediyor ancak biz de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.” dedi.

Webber, Singapur’da tek turdaki performansından memnun olmasa da endişeli değil.

Webber “Kısa sürüşlerimden çok mutlu değildim ancak bugün cumaydı ve puan yoktu. Yarın için hazırlandık.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir