Webber Üçüncülüğe Çok Sevindi

yazar:

kategori:

Erken pite girdikten sonra 12.’liğe düşen ve yükselerek yarışı 3. sırada tamamlayan Webber, yarışın ardından şunları söyledi:

“Üçüncü olmaktan çok memnunum. Burada benim için oldukça zor bir hafta sonu oldu, belki de sezonun en zor olanıydı. Burada kendimi tam anlamıyla rahat hissedemedim. Bu nedenle de yarışın bu şekilde sonuçlanmasından çok memnunum. Aldığım üçüncülüğe çok sevindim.”

 Lewis Hamilton ile bir kazaya karışan Avustralyalı, kazanın Monza’dakine çok benzediğini belirtti. Lewis Hamilton Monza’da da Felipe Massa ile bir temas yaşamıştı.

“Lewis kesinlikle biraz öndeydi ama bu geçen yarışta Felipe ile Lewis arasındaki olaya benziyordu. Muhtemelen Felipe onun orada olduğunu bilmiyordu. Lewis gerideydi. Bazen böyle şeyler olur. Limitlerde frenleme yaptık. Elbette çok yakındı. Çok sert çarpışmadık ama ikimiz de yarış dışı kalabilirdik. Şanslıydım ki ben devam edebildim.”


Yorumlar

  1. Kadir YILMAZ avatarı

    Yauv yarış haberinin altında Web e tebrik gönderilmiş gönderilmesine de, kendisi de dediği gibi bu hafta 1. ve 2. pilottan bariz yavaştı. Ayrıca, taktik onun taktiği ya da seçimi değildi, öyle olsa telsizden "şimdi durumun kötü gözüküyor ama iyi olacak" gibi motive ya da avutma amaçlı bir şeyler söylemezlerdi. Muhtemelen Web pit ekibine sitem etmiş bile olabilir. Geçen yarışta Vet e yalandan yol verdirmiş de olabilirler. Bunların büyütülmemesini, ne kadar iddaalı olsada büyük bir pilot olmayaşına bağlıyorum.
    Ham olayı da garip, bir şey diyemiyorum, sanırım Ham bu şekil yanyana gelişleri Web ve Mas ile geldiğinde hep yaşayacak. Şimdiye kadar pek yanıltmadılar.

  2. biçseydi ceza gelirdi. demek ki biçmemiş,

  3. efendimayin  avatarı

    Tabi sevinirsin en büyük rakibini biçtin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir