Gene: "Suzuka Red Bull'a Uygun"

yazar:

kategori:

Bir çok kesin Red Bull’un Suzuka’da hızlı olmasını bekliyor ancak Ferrari’nin son yarışlarda gösterdiği gelişme kesin konuşmayı zorlaştırıyor.

Marc Gene “Onlar Suzuka’da diğerlerinden çok iyi olurlarsa ve yenilmezlerse şaşırmam. Ancka bizim de güncellemelerimiz olacak ve galibiyet için bizi hesap dışına çıkaramazsınız.” dedi.

Red Bull’un Alman pilotu Sebastian Vettel de daha önce yaptığı açıklamalarda Suzuka’nın adeta kendileri için yapıldığını söylemişti.

Şampiyonluk mücadelesinde 25 puan geride kalan Jenson Button ise Singapur’dan ayrılmadan önce Kore yarışının olması için dua ettiklerini söyledi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    redbull ilk sektörde yine çok güçlü olacaktır.özellikle mclarenden çok daha hızlı olacaktır.Ama mclaren de son sektörde bu farkı önemli ölçüde kapatabilir.Tabi yinede hiçbirşey belli değil.Çünkü hız konusunda redbull düzlüklerde bizleri spa da fazlasıyla şaşırtmıştı

  2. Fark çok büyük olmaz ama olurda herhangi bir F10 pole'ü alırsa RB6 affetmez geçer bence.Bu pist Red Bull'a çooooook uygun olan tek pist bence diğerlerinde 3 takımda yakın olur birbirine.

  3. burak bocek avatarı

    Artık şuna uyar bu olur, o yenilmez gibi yorumlar çok gerçekçi değil.Dengelerin çok değiştiği,yarış içerisinde ve sıralamada çok ayrı perfonmansların sergilendiği bir dönemdeyiz.Araçları çok zorlamadan en az hata yapan ve motive olan kazanıcak.Mclaren pilotları bile olabilir.Burada güncellemerinin daha çok fayda vereceğini düşünebiliriz mesela ben sıralama olarak tıpkı Singapur gibi yarışı ise Singapur'dan daha iyi olacaklarına inanıyorum.Takımlar büyük paketler getirmiyor artık söylenen ufak değişmeler.Ama sezon başında deseler Redbull u favori yazardım.Ayrıca 2011e geç kalmamak zorunda takımlar.Ferrari ise son yıllardaki en büyük gelişim süreceini yaşıyor.Bunda da Alonso'nun artık takımda lider pozisyonda ve takımı etrafında toplayıp teşvik edicilğinin bir kez daha görüldüğünü düşünüyorum.2008'de üst üste Singapur ve Japonyayı kazanmıştı.Ferrari bu yarışlarda podyuma yatabilir veya aracı çok yıpratmadan yarışabilir kanımca

  4. efendimayin  avatarı

    Üzgünüm ama rb nin karşısında bence suzukada hiç bir takımın şansı yok. Sadece yağmur durdurabilir rb yi. Alonso burayı az hasarla atlatırsa diğer yarışlarda şansı yüksek.

  5. Pilotajı göz önüne alırsak Alonso'un karakteristiğine uygun bir pist olarak görüyorum Suzuka'yı 2008'de kazanmıştı Reno ile. Ferrarinin gelişimini de göz önüne alırsak Alonso güçlü olacaktır en az bir podyum bekliyorum tabi bir aksilik şanssızlık olmazsa…

  6. Suzukada Red Bull Ferrari yine ön planda olacaktır, ama bu sefer McLarende işin içine girecek Singapur gibi olmaz. McLarenden zayıf performans İnterlagosta görebiliriz, tümsekli bir pist MP4-25'i zorlayacaktır. Sezonun geri kalanında Red Bull en büyük avantaja sahip takım Ferraride yaptığı çıkış ile tehdit oluşturuyor, McLaren zayıf olacağı pistlerden maksimumu almak zorunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir