Barrichello, Japonya'da da Momemtumu Koruyacaklarına İnanıyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello: “Bu yarışa gitmeye bayılıyorum. Bütün pistler arasında ilk 3 sıramda. Oraya gitmek büyük çaba istiyor, özellikle de Brezilya’dan. Ama ilk vitese takıp garajdan çıktığınızda bütün bunları unutuyorsunuz. Suzuka çok şirin bir pist. Yüksek hızlı bir pist. Yüksek hızlı birçok virajı var. Her zaman üzerinde olmalısınız”

“1993’ten ber i Japonya’da yarıştığım için şanslıyım. Geri dönmek çok güzel. Nasıl bir iş çıkaracağımızı bekleyip göreceğiz. Ama bu hafta sonu tekrar iyi işler yapacağımız konusunda iyimserim”

Nico Hulkenberg: “Japonya’da daha önce hiç bulunmamıştım. Hakkında iyi şeyler duydum. Bu yüzden yarışı dört gözle bekliyorum. Bu pistte önceden hiç sürmemiş olmam nedeniyle fabrikadaki simulatörde hazırlık yaptım. Ayrıca oraya gittiğimde en iyi konumda olabilmem için mühendislerimle birlikte verilerin üzerinden geçtik”

“Sürmesi keyifli olacak gibi. Virajlarda ahengi tutturmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Zorlayıcı alanlar olacak ama bunu severim. Japonya’da yeni difüzörüm olacak, yardımı dokunacaktır. Nerede olduğumuzu görmek için Cuma’yı beklememiz gerek. Ama bir başka iyi hafta sonu geçirmeyi ve takıma puan katmayı dört gözle bekliyorum”

 


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    hulkenberg son yarışlarda aracın iyileşmesiyle birlikte kendini göstermeye başladın.şu bize çok önemli bir gerçeği gösteriyor.Çaylak pilotlar eğer iyi bir araca sahip olurlarsa ciddi manada kendini gösterebilme fırsatı bulabiliyorlar.Buna en iyi örnek hulkenberg oldu bu sene.Geçen sene grosjean o sürülmesi zor araçla adeta güzelim kariyerini berbat etti.Ama örneğin hamilton ilk senesinde harika bir araçla başladı ve tüm yeteneklerini kolayca sergileyebildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir