Vettel 'İnanılmaz' Günü Kutluyor

yazar:

kategori:

Vettel aldığı bu galibiyet ile lider takım arkadaşı Mark Webber’in 14 puan gerisine yerleşmiş oldu. Alman pilot takımın performansını övdü ve bu sonuca çok sevindiğini söyledi.

“İnanılmaz bir gün. Sabah pol pozisyonu ve öğleden sonra da aynı şekilde devam, fantastik bir sonuç. Bu takımın başarısı, çok sıkı çalışıyorlar. Çocukların çoğu perşembe gününde cumartesiye kadar uyumadı bile. Bu yüzden o gün sıralamanın olmaması iyi oldu!” 

“Bugün, bu sonucu hak ettiler. Pist yüksek hızlı virajları ile bizim için biçilmiş kaftandı. Araç hafifledikçe sürüş daha eğlenceli oluyordu. Şimdi iyi bir konumdayız. Geri dönmüş olmaktan ve burada ikinci kez kazanmaktan çok mutluyum. Bununla gurur duyuyorum. Bizim için iyi bir gün oldu. Sıralamalar ve ardından da yarış. Çok özel bir deneyim.”

Vettel, Avustralyalı takım arkadaşını kontrol alında tuttuğunu düşünüyor: “Zorluyordum ama geçişin kolay olmayacağını da biliyordum. Mümkün olduğu kadar hızlı olmaya çalıştım.”

Alman pilot, bu sonucun iyiye işaret olduğunu düşünüyor: “Bu pisti seviyorum. sonuçtan gurur duyuyorum. Sanırım bunlar iyiye işaret”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir