Schumacher: "Aracım Her Zaman Rosberg'inki İle Aynı Değil"

yazar:

kategori:

Son dönemdeki haberlerde Mercedes’in, Schumacher’e ültimatom verdiği ve 2011’de yolların ayrılabileceği yazıyordu.

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Schumacher ise Suzuka’dan sonra sorunun daha çok araçta olduğunu belirtti.

RTL’ye konuşan Schumacher: “Araç bu sefer harika çalıştı.”

“Ne yazık ki bütün yarışlarda böyle olduğunu söyleyemem.”

“Genellikle sorunlar yaşadık, özellikle de benim aracımda, istikrar açısından ve bu, dışarıdan her zaman fark edemedi.”

“Sadece benim daha yavaş olduğumu gördünüz”

Alman pilot Suzuka’da aracın harika çalışmasına rağmen yine de sorunsuz bir hafta sonu geçirmediğini söyledi ve F-kanalın düzgün bir şekilde çalışmadığının altını çizdi.

Schumacher: “Her iki araç da her zaman aynı olmuyor”

Bild’e konuşan Norbert Haug: “Michael hak vermemek elde değil. Araç konusunda haklı”

Almanya’nın diğer F1 yayıncısı Sky, Ross Brawn’ın açık bir şekilde kamuoyu önünde Schumacher’i eleştirdiğini söyledi.

Konu hakkında Schumacher: “Beni gerçekten eleştirmedi. Sadece Nico’ya kıyasla bir parça geride olduğumu işaret etti ve muhtemelen haklı”

“Ben de kendimi eleştiriyorum. Hâlâ gelişiyorum, 41’imde bile”


Yorumlar

  1. Gelecek sene için Schumacher'in aracında çeşitli ayarlar, parçalar deniyor olabilirler. Bunu özelliklede Schumacher'de deniyorlardır çünkü kendisi araç gelişimi konusunda oldukça iyi…

  2. mercedes içinde bir şeyler dönüyor ama ne olduğu tam olarak ortaya çıkmadı henüz. içinde bulunulan durum "rosberg çok başarılı gidiyor, ortalık süt liman, schumacher daha uyum sağlayamadı…" gibi durumlardan çok daha farklı. bilmediğimiz bir şeyler var. sanırım ayrılmaz ikili gibi görünen ross ve schumacher'in çıkarları birbiri ile çakıştı, ross eleştiriyor, schumi (nedense) hala susmayı tercih ediyor, haug iki arada bir derede kalmış gibi..

    rosberg'in başarısına bir şey demiyorum, şüphe götürmeyecek kadar iyi. ama asıl nokta, schumi'nin üzerinde oyunlar oynandığı ihtimali. sanki birileri özellikle schumi'nin başarılı olmasını istemiyor (ya da rosberg kadar başarılı olmasını istemiyor) gibi.. ve ilginç olanı, bu durumu sanki (hiç beklenmeyen kişi sandığımız) ross brawn yaratmak istiyor gibi. daha da ilginci, schumacher gibi bir efsane pilotun hala susyor oluşu.. bakalım neler olacak.

  3. ''Basit, Niconun stili MGP-W01'e daha uygun.''

    Araya virgülü unutmuşum, yanlış anlaşılmasın.

  4. Olay stil farkı. Basit Niconun stili MGP-W01'e daha uygun. Bu yüzden bir çok yarışta Schumi araç ile boğuşmaktaydı uyumsuzluk söz konusu. Araç ile sorunu olmadıgı zaman neler yapabildigini gördük Suzukada artık boş eleştiriler kesilir diye umuyorum.

  5. adam ne kadar olgun. ben bunun schumi olduğuna inanmıyorum.ama içinden neler geçiyordur varya.ne hırs yapmıştır şimdi. adamım benim seneye göster herkese.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir