"Bell, McLaren'e ya da Force India'ya Geçebilir"

yazar:

kategori:

Uzun süre teknik sorumlu olarak görev yaptığı Renault’tan ayrılan 52 yaşındaki Bell, “kaza skandalı” döneminde takım patronluğu görevine getirilmişti.

Alman Auto Motor und Sport’a göre bazı kaynaklar, Bell’in yakın zamanda Force India renkleri içinde görülebileceğini düşünüyor.

Silverstone kökenli takım, son dönemde sıkıntılar yaşıyor ve bazı uzmanlar, bunun daha çok James Key’in Sauber’e ve Mark Smith’in ise Lotus’a gitmesinden kaynaklandığına inanıyor.

Habere göre McLaren’e dönüş de mümkün. Bell, Renalt’a geçmeden önce aerodinamikçi olarak 15 sene McLaren’de çalışmıştı.


Yorumlar

  1. bob bell in gelmesini içimize nasıl sindireceğimizi soran arkadaş; pat fryı nasıl içinize sindirdiniz? hele ki her seferinde yüzümüze tokat gibi çarpmayı adet edindiğiniz 2007den sonra 😀 laf sokacaksan önce bi kendine bak!!

  2. Force India yetenekleri harcama konusunda 1 numara gitmekte bence kayıp olur Force India'ya geçişi.

  3. Nasıl ki Mclaren 2007 data çalma sakandalını geride bıraktıysa bizdeo kaza skandalını geride bıraktık ve yolumuza anlımız ak bir biçimde devam ediyoruz.O kazayı tezgahlayanların vede kabul edenlerin biri bile takımda kalmadı hepinize saygılar.

  4. Kaliteli bir mühendis olduğunu ve McLaren çıkışlı olduğunu söylemiştim. McLaren'a geçme ihtimali söz konusu olabilir. Force India'nın da kaliteli elemana ihtiyacı var (ki FI'ya geçerse eski takımına dönmüş olacak – Jordan'a). Üstüne ben bir de Mike Gascoyne etkisini hesaba katarak Lotus da olabilir diyorum.

  5. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    2008 de reno takımını skandala sürükleyen 4 kişi; f.briatore,pat symonds,piquet ve alonso. yapılan bu sahtekarlığı koskoca Renault markasına yapıştırmak bence büyük haksızlık. şahısların yaptığı hatalar bütün takıma ve markaya mal edilmemeli, nihayetinde onlar gelip geçici şahıslar, büyük hataların içine düşebilirler buda sonuçta çalıştıkları kuruma hıyaneti getirir. takımını içinden çıkılmaz ve zor durumlara sokanlar yüzünden takıma bütün olarak suçlama yapmak çok haksız bir durum.

  6. mclarenin 2008 singapur skandalı ile adı anılan bir takımdan eleman alması mclarencilerin içine sindirebileceği bir durum değildir değilmi.

  7. Böyle bir yeteneği neden saf dışı bıraktık anlamıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir