Horner: "Red Bull Tek Pilot Desteklemeyecek"

yazar:

kategori:

Sezonun bitmesine 3 yarış varken Mark Webber en yakın rakibinin 14 puan önünde ve takım arkadaşı Vettel de 3. sırada ancak 2. Fernando Alonso ile aynı puanda.

Horner “Her zaman söylediğimiz gibi bir sürücüyü diğerine karşı desteklemek doğru değil. Takım her iki sürücüyü de elinden geldiği kadar eşit destekleyecek.”

“Pilotlarımızın şu anda çalışma şekilleri harika. Her ikisi de açık ve şeffaf bir şekilde çalışıyor.”

“Motor sporlarındaki en büyük ödül için mücadele ediyorlar ve takım olarak ekstra baskı altındayız ancak her ikisini de eşit bir şekilde desteklemeye çalışıyoruz ve her ikisi de hâlâ mücadelenin içerisinde.” dedi.


Yorumlar

  1. Taktik olarak çok hatalı davranıyor bizim adamlar.Pilotlar şampiyonasına mal olur bu tutumun yüzünden çünkü Webber rahatsız bu durumdan.Wonderkid Alonso'yu geçemezse Webber'den söke söke alır şampiyonluğu Alonso.

  2. şu an webber'in yerinde vettel olsa ne düşünürlerdi acaba? bence kesinlikle vettel'in 1. pilotluğunu ilan etmişlerdi. ama webber'in desteklenmesi gerektiğini falan da düşünmüyorum kesinlikle. yaptıkları doğru. çünkü ikisinden biri diğerine üstünlük kuramadı. ama dediğim gibi puanlar vettel'in lehine olsa bu eşitlik politikası uygulanmazdı kanaatindeyim.

  3. bu düşünceye itafen mi Mark ı Sebastian ın eski şasisiyle yarıştırdın

  4. murat levent avatarı

    Alonso dünya şampiyonu, mclarende takımlar şampiyonu olsa da, düdük gibi kalsanız, ne sevinecem ne sevinecem 🙂

  5. Hadi oradan. İlk takım emrini siz yapmıştınız İngiltere de ne çabuk unuttun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir