Sauber: "Kobayashi Takım Liderliğine Hazır!"

yazar:

kategori:

Takımın gelecek sene için Sergio Perez’le anlaşmış olması, uzun zaman sonra takımdaki lider sürücünün çok genç olacağı anlamına geliyor.

Sauber “(Perez’in) Büyük bir potansiyele sahip ve çok hızlı olduğunu düşünüyoruz. Ancak tabiki bunun bir garantisi yok.”

“Genç sürücünün yanında deneyimli bir sürücü olması iyi olurdu ancak Kobayashi gelişti ve gelecek sene takım lideri görevini alabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. kamui hala çaylak.geçen sene son 3 yarışta vardı.bu yıl çaylak yılı.seneye daha net bir değerlendirme yapabiliriz.ama gride renk kattığı kesin

  2. yeni montoyalar da lazım ama öyle olsa bile 🙂

  3. Kendini iyice kanıtlamalı.Gerçekten çok yetenekli,ama Montoya imajı geçmeli dediğin gibi kalpazan.

    Ama inanıyorum Kamui bu işi başaracaktır.

  4. Koboyaşiye saygı duyuyorum ama kalırsa "yeni montoya" imajından daha ileri gidemez.montoyada iyi bir pilottu ama aşırı istikrarsızlı yüzünden f1 de tutunamadı.koboyaşi arada bir böyle güzel ataklar yapar ama daha fazlası mantalitesini ne kadar değişirebileceğine kalmış.bu dalışları webbere yapsa emin olun algersuarinin yaptığını yapardı.yine emin olun suzukadaki gibi de olmazdı

  5. hakan sen isterse bir toparlanda öyle gel.hakikaten biraz dağılmışsın:)

  6. japonlara uygun bir spor dalı değil bence…bu çocukta biraz abartılıyor. bu spor için çelik gibi bir irade lazım istek lazım. özünde pratik zekası kimiden hamiltondan bence geride olan alonsonun onlardan daha başarılı olmasının altında yatan en önemli sebep bu iki konudur. alonso başarıyı şu anki f1 pilotları içerisinde en çok arzulayan işine konsantre olmuş başarı için her yolu mübah gören eleştiriler karşısında tam bir demirel mantığı taşıyan bir pilot. eğriye eğri doğruya doğru. bana göre kimi alonso kadar istese şu an tüm zamanların istatistiki manada en iyi pilotuydu. ama daha 2001 de ilk yarışında avustralya gp öncesi yarıştan bir saat evvel uyuyan bir adamın duyduğu heyecana ve isteğe Allahın verdiği netice fazla bile…dün bir alonsocu arkadaş dediki f1 pilotlarının adamlığı bir otelde sıradan odalarda kalırken kiminin adamlığı kral dairesinde kalıyor dedi. nerden geldim bu konuya toparlayamadım şimdi bir şey daha yazacaktım ama unuttum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir