McLaren: "Pilotlarımızı Gözden Çıkarmak Anlamsız"

yazar:

kategori:

Sezonun birimine 3 yarış kalan Hamilton, lider Webber’in 28 puan gerisinde, Button da takım arkadaşının 3 puan uzağında.

Bu durumda McLaren pilotlarının tekrar şanslarını yükseltmeleri için kısmen de olsa öndekilerin hata yapmalarını veya sorun yaşamalarını bekleyecek.

Buna rağmen Whitmarsh, takımın sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

Whitmarsh: “Üç yarış kala pilotlar için kazanılacak 75 puan var. Jenson’u, Lewis’i veya McLaren’i gözden çıkarmak anlamsız”

“Her iki pilot da önceden dünya şampiyonu oldular. Eşsiz bir durumun zorluklarını anlıyorlar ve her ikisi de büyük baskı altında en iyisini nasıl yapacaklarını öğrendiler. Bu mücadele için hazır olacaklar”

“Ve kesinlikle istikrarlı olanın kazanacağını bir mücadele bu. Bu yarışa yeni ilave parçalar getirmek suretiyle agresif gelişim stratejimize devam edeceğiz ve her yarışta büyük puanlar almamız gerektiğini unutmayacağız”

“Yine de kazanmaya adanmışız ve mücadeleye girmeden pes etmeyeceğiz”

Hamilton, son üç yarışta sadece 10 puan topladı. Bunlardan ikisinde yarış dışı kalırken sonuncusu Japonya’da vites kutusu sorunu ile 5. olmuştu. Lewis Hamilton, yarış öncesinde de vites kutusu değişikliği için 5 sıra cezası almıştı.

Whitmarsh, kurallar sayesinde Hamilton’un Kore’de gelecek hafta bir ceza daha almayacağını belirtti.

Whitmarsh: “Suzuka’da vites kutusu meselesinin ardından Lewis, bu hafta sonu ikinci bir 5 sıra ceza almayacak.”

“Vites kutusu kuralları, takımların aynı vites kutusundaki ikinci sorunda ceza almasını engelliyor. Bu yüzden Lewis hafta sonuna, başka bir ceza almayacağının garantisi ile giriyor.”


Yorumlar

  1. jetman…
    cansın can:)

  2. turn the run kimi.turn the run.
    yok arkadaş kimi olmadan bu kadarmı tatsız olur bu grid.hani bazen bazı arkadaşlar diyor ya babanın oğlumu diye.babamın oğlu olsa yinede kimi kadar sevmezdim.kimi rai ice man.bir mucize olsada dönsen.

  3. sene başında button yerine kimi yi ikna etseydiniz.birazda kimi nin suyuna gitseydiniz bu durumda olmazdınız.kimi olsaydı bu mclarenle bile şu anda liderdi.

  4. umit isbilen avatarı

    kanat hocam kanat, ah o kanatlar esnemeyeydi bak şimdi nerelerdeydi Mclaren

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    senn pilotlarını gözden çıkarak yok k i ztn martin alonso bile dio bunu halen 5 pilot şampıyon adayı diye sen pilotlarını güzel motive et ki hata yapmasınlar yada araçlarını sağlam hazırla ki arızalanmasınlar :D:D şaka bi yana 5 pilotunda şansı aynı bence biri bi yarış kalsa şampıyonadan kopar bekleyip görelim

  6. bizimde içimiz rahat etti patronla beraber ne kadar söylense azdır tekrar 5 sıra cezası ne demek güçlü olunabileceği bir piste giderken

  7. Vites kutusu kuralını bilmiyorum,ama Martin Whitmarsh,beş satırlık demecinde, üç defa tekrarlayarak ceza almayacaklarına vurgu yapıyor,acaba kural yorumlamaya açık olduğu için mi böyle bir açıklama yapmış.

  8. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Whitmarsh, kurallar sayesinde Hamilton'un Kore'de gelecek hafta bir ceza daha almayacağını belirtti.

    Whitmarsh: "Suzuka'da vites kutusu meselesinin ardından Lewis, bu hafta sonu ikinci bir 5 sıra ceza almayacak."

    "Vites kutusu kuralları, takımların aynı vites kutusundaki ikinci sorunda ceza almasını engelliyor. Bu yüzden Lewis hafta sonuna, başka bir ceza almayacağının garantisi ile giriyor."

    Nihayet güzel bir haber.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    zaten kore dönüm noktası olur, ya tamam ya devam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir