Button: "Kore Pisti Geçişe İzin Verecek Gibi Görünüyor."

yazar:

kategori:

Button “Her zaman yeni bir pisti ilk kez ziyaret etmek heyecanlıdır. Kore pisti çok ilginç görünüyor, gerçekten farklı özelliklere sahip ve hem 3 ana düzlüğün sonunda hem de son kıvrımlı bölümde yarış çizgisi dışında geçişe fırsat verecek gibi görünüyor. Pist oldukça hızlı görünüyor ve duvarlar çok yakın, bu yüzden ilginç bir mücadele olacak.”

“Yeni pist olacağı için beklenmedik şeyler olabilir. Takımlar ve pilotlarla birlikte organizatörlerin yarışı başarılı yapmaya çalışacağına eminim.”

“Suzuka’da test ettiğimiz parçalarda bazı iyileştirmeler yaptık ve Kore’de de cuma günü yeni parçaları test edeceğiz gibi görünüyor. Tüm güncellemelerimizle birlikte zorlamaya devam ediyoruz ve testlerin olumlu geçeceğine ve yarışta onları kullanabileceğimize eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. snnde söyledğin gibi pit çıkışında !! aynı şekilde Button'ı da pit stoplarda geçebilmşti.. sezon başından bu yana Alonso pist üstnde kaç kere bir mclaren veya red bull'u geçti gerçekten merak ediyorum..

  2. Bu arada Mclaren 2010 kanada da aşırı hızlıydı ferrariye oranla zaten Buttona savunma yapsaydı her ikiside yarışdışı kalabilirdi. Buna rağmen Alonso trafiğe takıldı olası birincilikten yada ikincilikten oldu ve 3. tamamlayabildi yarışı.

  3. Evet şimdi hatırladım 2010 kanada yarışını Button büyük bir hızla gelip geçmişti Alonsoyu sende şunu hatırla o zaman aynı yarışta Alonso pit çıkışında Hamiltonu geçmişti ikili mücadele ile hatta hatırlamadıysan link vereyim seyret
    http://www.youtube.com/watch?v=Bvq-hpXbnSs&NR=1

  4. speeder.. kanadayı unutmuşsun bakıyorum Button'ın Alonso'yu geçişini daha bi ton warda sana en güzel cewap bu olur.. ayrıca hangi yarış tam hatlayamıorm ama bu sezon Alonso Button'ı geçmek için kasarken kendini ve aracını, en sonnda motoru iflas etti.. herkül'ünde dedği gibi Alonso son sıradaki takımları ipe dizerek şov yapar anca..

  5. İyi pilot sezon içinde illa yarışlarda geçiş yapan pilot değildir hatasız süren aracını %100 zorlayan rakiplerinden hızlı olmayı başaran pilottur.Ki Alonso son 3 yarıştır bunu başarıyor.Ayrıca Alonsonun nasıl geçişler yaptığını hatırlamak isteyen varsa geçmişte 2005 japonya 130r ve macaristan 2006'da yağmurda M. schumacheri nasıl dıştan gelip ustalıkla geçtiğini izleyebilirler. Malesef F10 tasarım olarak geçiş yapmaya çok müsait bir araç değil ancak Türkiyede son turda petrov'u geçtiğini hatırlıyorum. Vardır elbette dahası aklıma ilk o geldi. Ancak Button'u herhangi bir pilotu geçerken hatırlamıyorum geçmişide hesaba katarak.

  6. ilhan bey sebebi şu.
    bu kadar az geçişle bu kadar puan toplamasından yani verilmesinden dolayı alonso örneğini vermiş arkadaş. fakat şuna katılmıyorum. son üç takımın pilotlarını alonso muhteşem geçiyor. yiğidi(!) öldür hakkını yeme…yani…

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    o kadar pilot içinde, gene alonso örneği, hay allahım yaaa, aklı fikir ihsan eyle ne diyelim

  8. bırakın arkadaş iddaaya girerimki bu sezon Alonso'dan daha çok geçiş yapmştır..

  9. Bülent Şahin +1 de benden piste herkes olumlu bakıyorda şu duvarların yakın olması güvenlik açısından biraz can sıkıcı aslında

  10. bülent şahin sen gerekenı sölemissn bize susmak düşer 🙂 sölediklerine katılıyorum

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    @bülent şahin

    kesinlikle katılıyorum

  12. Pist geçişe müsait olabilir ama sen geçiş yapabilecek kapasiteye sahip değilsin Button.

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    f1 2010 da uzunca oynadım, gerçekten güzel pist.

    uzun düzlük ve ardından gelen yavaş virajlarda geniş alan var, atak yapmak için bir hayli uygun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir