Basın – Hulkenberg Williams Koltuğunu Maldonado'ya Kaptırdı

yazar:

kategori:

Brezilya’dan Warm Up’un haberine göre Maldonado, gelecek sene Williams’ta Nico Hulkenberg’in koltuğuna oturacak.

Son 1 aya kadar çıkan haberlerde Hulkenberg’in Williams ile devam edeceği iddia ediliyordu ancak özellikle son ayda haberlerin yönü değişti ve Maldonado’nun PDVSA’nun sponsorluğunda Williams’a yöneldiği söylendi.

Haberde, Williams’ın RBS, Phillips, AirAsia ve McGregor sponsorlarını kaybetmesinden sonra başka çaresinin olmadığı iddia edildi. Maldonado’nun sponsoru PDVSA’nın ise 10 milyon Euro getireceği söylendi.


Yorumlar

  1. bu çocuğun daha çaylak yılıydı f1 de seneyede kalmalıydı williamsta.
    sponsor olayı iyice su yüzüne çıkıyor f1 de.maldonado da venezüelalı ve venezüela devlet başkanından çok destek görüyor diye biliyorum.
    ama maldonada üst düzey bir pilot değil olup olabileceiğ en fazla barrrichello kadar olur.oda şüpheli diye düşünüyorum.

  2. Hülkenberg yarıştığı her seride şampiyon olmuş biri diye hatırlıyorum. Koltuğunu kaybederse ilk senesi sonunda sadece YUH! derim.

  3. Nico koltuk bulamazsa F1'i izlemeyi bırakırım.Çünkü artık para yeteneği katleder oldu.

  4. Renault Nico'yu alsa keşke müthiş yetenekli Nico Barichello'yu resmen yeniyor son yarışlarda bütün güncellemelerin Rubensin aracına yapılmasına rağmen.

  5. Sir Jack B.  avatarı

    Çok üzücü bir haber. Bu senenin başarılı çaylağı Hulkenberg bunu haketmiyor. Gelecek vaadeden başarılı bir sürücü.

    Öte yandan da Williams büyük sponsorlarını birdenbire kaybediyor. Ekonomik gücü olmayan bir takım F1 de başarılı olamaz bu kesin. O yüzdende zor bir karar vermek zorundalar. Dileğim yeni sponsorlar bulup Hulkenberg ile devam etmeleri. Aksi takdir Nico'nun iyi bir koltuk bulması zor olacak.

    Olmazsa da Maldonado'ya hoşgeldin der başarılar dileriz. O da başarılı GP2 pilotlarından. Ayrıca kendine has bir tarzı var. Biraz Montoya'ya benziyor. Performans tutturabilirse yarışlara renk katabilir.

  6. Yavuz Balcı avatarı

    maldonadonun f1 e girmesi bence güzel. ayrıca ben hulkenbergten aracı daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum.en azından williams takımı için. inatçı ve gözü kara bir pilot. bence renk katacaktır.

  7. hatta üstüne bir de partners diye ayrı bölüm var oraya da göz atabilirsiniz.

  8. hulkenberg kaliteli bir pilot orası kesin ve katılıyorum. ama pastor da şampiyon bunu belirtmek istemiştim =)

  9. efendimayin  avatarı

    Bu f1 çok nankör eminim pastor nico gibi süremez nico rubense bile kafa tuttu çok kez.

  10. serdar yakut avatarı

    2009 gp2 serisi art grand prix pilotları 9 numara pastor maldanado 10 numara nico hulkenberg sezon sonu puan sıralaması 1-)nico hulkenberg 100 6-)pastor maldanado 36
    maldonado 2 nico 5 yarış kazanmış.ikisini kıyaslamam bile.arada çok fark var

  11. RBS sponsorluk işinden çekileceğini söylemişti. Air Asia ile olan sponsorluk sözleşmesi de bu sezon sonu bitiyor. Muhtemelen sadece Lotus'u destekleyeceklerdir ileride. Philips ve McGregor hakkında bilgim yok.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    "RBS, Phillips, AirAsia ve McGregor "

    bu sponsorlarla ayrılık kesin mi :S

    hala sitesinde mevcut bu markalar.

  13. Dostum Maldonado da GP2 şampiyonu. 2010 sezonunda şampiyona bitmesine son 2 yarış kala garantiledi.

  14. serdar yakut avatarı

    inanamıyorum.petrov gibi bir beceriksiz sponsorlar sayesinde takımında kalacak.hulk gibi gp2 şampiyonu olan bir pilot belkide işsiz kalacak.kiminin nasıl gittiğini yada neden dönemediğini hepimiz biliyorken bu tip olaylar aslında süpriz değil.birde bu sporda en önemli şey yetenek diyorlar.artık inanmıyorum

  15. Hulkenberg kendi yetiştirdikleri, oldukça rekabetçi bir pilot. Ancak giden sponsorlardan sonra başka çare yok gibi. Pastor Maldonado da GP2 şampiyonu olmasıyla, iyi bir pilot olduğu izlenimi bıraktı. Tabi ki arkasında da büyük bir Venezuela desteği var (hem de kullandığı aracın arkasına Venezuela yazdıracak kadar).

    Ayrıca kimler Maldonado'ya destek oluyor diye bakmak için elemanın resmi sitesini vereyim. Çıkan linkte sayfanın en altına bakın…

    http://www.pastormaldonado.com/en/

  16. zamanında aynı hatayı nakajima ya da yaptılar(jr nakajima değil bilen bilir)

  17. zamanında aynı hatayı nakajima ya da yaptılar(jr nakajima değil bilen bilir)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir