Mclaren Pilotları, Şampiyonluktan Vazgeçmedi

yazar:

kategori:

Her iki sürücü uzun zamandan beri iyi puanlar kazanamadı ancak her ikisi, MP4 25’in geride kalan yarışlarda daha güçlü olacağını ve Mark Webber ve Fernando Alonso’nun tek yarışta sorun yaşamalarının kendilerine yardımcı olacağını düşünüyor.

28 puan geride olan Hamilton “Bu hafta sonu Ferrari ve Red Bull’larla mücadele etmeyi ve biraz da şanslı olmayı umuyoruz.”

“Her şey mümkün ve bizim takım olarak ve Ferrari’nin aynı şekilde zorladığını söyleyebilirsiniz. Red Bull’la olan farkın çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Sadece tek sıralamada onları geçebildik ancak farkı kapatabiliriz.” dedi.

31 puan geride olan Button “Her gittiğimiz yarış kritik oluyor ancak bizim için bu sene şampiyonluk daha da zorlaştı. Yine de geçmişte her şeyin olabileceğini gördük. Bu sene çok fazla sorun yaşadık bu yüzden matematiksel olarak devam ettiği sürece şansımız var.”

“Şampiyonanın bitmesine 3 yarış varken hâlâ şansımızın olması güzel.  Ben 31 puan geride olduğumuz için durumum daha zor ancak yine de olasılık var ve umutluyum.”

“Karışık olacak ve eğer son yarışlara bakarsak Ferrari ve RBR önümüzde görünüyor. Ancak son 3 yarışın daha yakın olması gerekiyor ve bu sezonun sonunun heyecanlı olmasını sağlayacak.” dedi.

Button ayrıca, Mclaren’in Kore’ye getirdiği güncelleme paketinin performansları dengeleyeceğini söyledi.

Button “Sıralamalarda avantajları vardı ancak son yarışlara bakarsak yaklaştık ve bu iyiye işaret. Herkesin güncellemeyle geldiğini biliyorum bu yüzden buraya fark yaratacak yeniliklerle geldiğimiz için teşekkür ediyorum. Bunun doğru olup olmadığını göreceğiz.” dedi


Yorumlar

  1. havuz konusunda aramızdaki bazı insanlar bunu bir değil,iki üç kez yaptılar.resmen iftira attılar.ama resim gayet normal.artık biraz saygı herkes adına.

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Asuman Resimde Ne Varmis Aciklayabilirmisin :=)) Ayrica Alonso İle Massa'ninda bu tür resimleri mutlaka olmustur,ne tür bir etik yakistirma yaptik??

  3. Sadece sıradan bir resimden nasıl etik olmayan anlamlar çıkartılabilir ki? Aklıma recep ivedik geldi. Önemli olan insanın nasıl baktığı 🙂

  4. Bu fotoğrafta aynı şekilde massa ve alonso olsaydı fotoğraf yorumcuları birçok etik olmayan yakıştırmalar yapardı..

  5. Button lütfen,artık bırak.

  6. Rüya gerçek olur o zaman.

  7. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Bir duble her şeyi değiştirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir