Mercedes Pilotları İlk Günden Memnun

yazar:

kategori:

Nico Rosberg “Pistte sürüş güzel ve uzun düzşükle birlikte geçiş yapabileceğiniz u virajla birlikte iyi bir yarış olması gerekiyor. İlk bir kaç turun ardından yol tutuşu iyiydi ve beklediğimiz kadar kaygan değildi.”

“Ayarlarda iyi iş çıkardık ve araç son yarışlardaki gibi görünüyor bu yüzden belirli bir sorun yok. Bugün gördüğümüz lastik aşınma seviyesi ilginç bir yarış gerçekleştirebilir. Yarınki sıralamalar öncesinde gece aracımızı geliştirmeye çalışacağız.” dedi.

Michael Schumacher “Pist çok iyi ve bugünkü sürüşten keyif aldım. Tabiki yeni bir pist ve yepyeni asfalt olunca piste lastik yapışması gerekiyor ancak pist gittikçe gün içerisinde büyük gelişme gösterdi.”

“Pistten çok memnun bir şekilde etkilendim. Çok zorlayıcı, mücadeleci bir pist ve sevdiğim bir şekilde aldatıcı yanı var. Bizim için iyi bir gün oldu ve pistte çok fazla veri toplamayı başardık.”

“Hız ve performans açısından oldukça iyi görünüyoruz ve hedefim yarın sıralamalarda son 10 pilot arasına kalıp yarışta puanlar kazanmak.” dedi.


Yorumlar

  1. Bizim Michael'ın Mercedesi yine dansözleşmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir