Barrichello, Yine Schumacher'i Eleştirdi

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından Schumacher’in özür için Barrichello’ya yaklaştığı görülse de Brezilyalı sürücünin siniri devam etti.

Barrichello “Bunun çok kişisel olmasını istemiyorum. Geçmişte sorunlarımız oldu ve hâlâ Macaristan’daki gibi sorunlar yaşıyoruz.”

“Ben aklı başında birisiyim, sakinim ve hem en hızlı hem de en yavaş araçlara saygım var. Bu yüzden hepimiz hata yapabiliriz, hata yaparız ve özür dileriz.”

“Bana gelip, takımının kendisine orada olduğumu söylemediği için engellemenin gerçekleşmesi nedeniyle özür diledi ancak ben hızlı bir turdaydım ve aynalarınız var. Her şeyi takımdan bekleyemezsiniz. Durum karşısında biraz üzüldüm çünkü sadece şans eseri son bölüme kaldım. O beni gerçekten yavaşlattı.” dedi.


Yorumlar

  1. buradaki tarafların rubens ve schumacher olmasını unutalım. diyelim ki şampiyona adaylarından bir pilot, bugün sıralamada herhangi bir pilot tarafından engellendi.. rubens'in tepkisine benzer bir tepki verse yine eleştirecek miyiz? rubens'in şampiyonluk iddiasının olmaması, o'nun bu konudaki şikayetini geçersiz kılmaz. rubens'in de bir hedefi var, williams'ın f.india'yı şampiyonada geçmesi.

    massa'dan sonra aynı zamanda sıkı bir schumi taraftarıyım ama burada rubens'e hak veriyorum. rubens'in burada muhatap schumi olduğu için özellikle şikayet ettiğini sanmıyorum. eğer özellikle şikayet ettiği söylenebilirse, aynı şekilde schumi'nin de özellikle rubens'e karşı bu tarz hareketler yaptığı da söylenebilir..

  2. Eray Parlak avatarı

    black flag black flag rubens Kıl Kuyruk Seni xD

  3. Bariiii.Özür dilemek te marifet.dilemiş işte nen var kuzum senin?

  4. Adam ozur dilemis siz halen eski gunlerden bahsediyorsunuz Schumacher hatali olmasa neden ozur dilesin,Barrichello hakli bu konuda.

  5. ahmet özdemir avatarı
    ahmet özdemir

    bu tartışmadan bağımsız olarak söylüyorum, birisi artık rubens'e formula 1'e karın ağrısından başka hiçbir şey katmadığını söylese cidden iyi olacak.

  6. Ya arkadan herkes herkesi engelliyor ama bu kadar yaygara çıkarmıyor ya. Massa Japonya'da elendi ama kalkıp bu kadar laf etmedi. Ne kuyruk acın varmış be. Kumaşını geçen sene bir kez daha gördük, senin kapasiten bu kadar. Vazgeç artık Schumacher'in gölgesi olmaktan, çocuğunla kumda oyna.

  7. barrichelo oraya gelirsem seni döverim. Git başkasında öt yeter seni dinlediğimiz

  8. beyler şumi gelip özür dilediyse rubensin açıklamalarıda bunu kanıtlar nitelikte olduğu için haklılık payı var.

  9. Bu adamın mesleği bu zaten.

  10. offf barichello off, ne geçmez yaran varmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir