Heidfeld, 2011 Konusunda Kendisine Güveniyor

yazar:

kategori:

2011 için henüz anlaşma yapamayan Alman sürücünün sponsor desteği olmadığı biliniyor ve bu kendisi için koşulları daha da zorlaştırıyor.

Heidfeld’in Force India, Renault ve Williams gibi takımlarla görüştüğü biliniyor ancak henüz bir anlaşma yok.

Heidfeld “Koltuk bulacağımı düşünüyorum ancak asla % 100 emin olamazsınız.”

“Ne yazıkki şu anda Formula 1’de sadece aracı sürmeniz, yeteneğiniz, hızınız ve azeki mühendislik yetenekleriniz önemli değil. Diğer faktörler de önemli ve ben diğerlerine göre bu konuda fazla iyi değilim.”

“Diğerleri gibi desteğim yok ancak ilgili olduklarını söyleyen bazı sponsorlarla görüşüyoruz. Ancak onlar da öncelikle nerede yarışacağınıza bakıp ona göre değerlendiriyorlar.”

“Diğer taraftan geçmişte sürücülerin 5, 10 ya da 20 milyon dolar getireceklerini duyuyordum ve takımların sürekli olarak bunu nasıl kabul ettiğini bilmiyorum.”

“Sezon sonunda takımlar o sürücülerin bir şey getirmediğini görüyorlar. Bazen dışarıdan baktığınızda sürekli olarak aynı hatayı nasıl yaptıklarını merak ediyorsunuz. Umarım henüz ortada olmayan paranın peşinden gitmezler.” dedi.

Heidfeld, konuştuğu takımların adını söylemekten kaçınsa da gridin arkasında yarışmayacağını söyledi.

Heidfeld “Pozisyonların nerelerde olacağını tahmin etmek kolay. Mesela yavaş takımları hâlâ hedeflemiyorum. İyi iş çıkarıyorlar ancak ben onlara gitmek istemiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Sauber Türkiye'ye kadar puan alamamış ve sadece 2 kere (bir Pedro ve bir Kobayashi olarak) yarış bitirebilmişti. Dayanıklılık sorunları, talihsiz olaylar yaşadılar. Bunlar çözüldüğünde ise De La Rosa'nın performansını tam göstermesi için çok geçti. Ama yüzeysel bakarsak, Nick'in getirilmesi doğru karar.

  2. de la rosa doğru zamanlarda dğru yerde şans buldu ancak bunu değerlendiremedi. hiçbir zaman ultra üstün bir performans göstermedi bana göre ve bu sene sauber de boşa geçirdi büyük bir dönemi

  3. Saubere neden böyle bir değilik yaptınız diye sormulardı oda demiştiki sadece arabanın potansiyelini görmek istiyorum demişti adamın ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum

  4. efendimayin  avatarı

    Renaultta koltuk petrovun boşuna kimse heveslenmesin seneye petrov iyi olacak bence.

  5. Ne kadar ilginç değil mi? Pedro De La Rosa'nın 14 yarışta topladığı puanı Nick Heidfeld 3 yarışta topladı. De La Rosa yanlış yerde yanlış zamanda yarışmanın acısını çekti biraz, ayrıca form düşüklüğü söz konusu da olabilir. Şu anda koltuk bulması da zor gibi. Umarım Heidfeld bulur. Bulması lazım. Renault ta Kubica ile beraber yarışsa ve yarım kaldığı işe devam etse her şey süper olabilir onun için.

  6. Resmen Renault a mesaj göndermiş hadi hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir