Rosberg: "Williams Hâlâ 4.En İyi Takım"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, kötü geçen Malezya hafta sonuna rağmen sezonun ilk iki yarışını olumlu şeylerle geride bıraktığını söyledi.

Avustralya’da ilk podyum başarısının ardından Rosberg’in Williams takımı, Sepang’da lastikleri ile yeterli tutunmayı sağlayamadı.

Bu durum, Rosberg ve takım arkadaşı Kazuki Nakajima’nın, bütün hafta sonu boyunca tempo bulmakta sıkıntı çekmesine neden oldu.

Ama Malezya’daki hayal kırıklıklarına rağmen Rosberg, sezonun başlangıcı ile ilgili mutlu olması için iyi nedenlerinin olduğunu söyledi.

Rosberg: "Mutluyum. Bir podyum, bir podyumdur. Bunu kendimiz aldık. Tamam, Kovalainen güvenlik aracında şanssızdı ama bu bizim için süper bir hediye değildi"

"O sonuç gerçekten harikaydı, takım ve herkes için iyiydi. Bu yüzden Malezya’da biraz daha kötü bir hafta sonunu kabul edebileceğimizi düşünüyorum, özellikle de nedenin asfalt olması sebebiyle. Bahreyn’de daha iyi bir şekilde geri döneceğiz. Hâlâ 4. en iyi takım olduğumuzu düşünüyorum"


Yorumlar

  1. Rosberg in dediği gibi bence mclarende asfaltın yeni olması sebebiyle tutunma sorunu yaşadıı..umarım bahrainde geri dönerler…

  2. Aslında 10 yıl bile değil. 5 yıl önce en iyi otomobilde Williams tı. BMW motorlu fw25. O yıl Ferrari şampiyon olmuştu ama en iyi otomobilin Williams BMW olduğunu herkes kabul etmişti.

  3. Bir zamanlar en iyi takımdı… 10 yıl önce.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir