Red Bull, Takım Şampiyonluğunu Kutluyor

yazar:

kategori:

Pilotlar şampiyonluğunun son yarışa kalmasına rağmen Brezilya’da Sebastien Vettel ve Mark Webber’in üstün performansı, Avusturyalı takıma ilk şampiyonluğunu getirdi.

En yakın rakipleri McLaren’in önünde mutlu sonra ulaşan Red Bull, artık son yarışta sıfır çekse dahi liderliğini koruyacak.

Takım Patronu Christian Horner, takımlarda kazanmanın pilotlar şampiyonluğu kadar prestijli olmadığını kabul etti ama bunun yine de büyük bir gurur olduğunu ekledi.

Horner: “Malum, takımlar şampiyonluğu, pit yolunda akranlarına göre ölçütünüzdür. Takım açısından (takımlar) şampiyonluğu, insanların kalbine en yakın tuttuklarıdır.”

“(Ama) kamuoyunda pilotlar şampiyonluğu en prestijli olanı. Takım içinde farklı yönlerde ikisi de eşittir.”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Geç de olsa gelen takımlar şampiyonluğu için tebrik ederim.Gazoz takımı diye dalga geçilen takımın şampiyon olduğunu görmek Sao paulo'ya nasipmiş.2005 den beri şampiyon sürücüyü belirleyen bu pist,ünvanını bu yıl kaybetti ama yine de takımlar şampiyonunu belirledi.

  2. pilotları alonso alacak gibi görünüyor, 0.1 sn de olsa sıralamalarda vettel webberden iyi. bu yarış benzeri bir tablo görebiliriz son yarışta.

  3. bizde kutluyoruz . Ama pilotlarından biri şampiyon olamazsa vay a..tallar demekten başka bişi qelmior içimden kusura bakmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir