İzle: Red Bull 2010 Formula 1 Dünya Şampiyonu

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Uzun bir aradan sonra tekrar sitede olmak çok güzel =)

    Harika bir video ve müthiş bir şarkı. Takımımı bu büyük başarısından dolayı kutluyorum. Bir sezon ne kadar da çabuk geçti. Umarım pazar günü pilotlar şampiyonluğunuda kazanırız. Günün sonunda kazanan Vettel olursa 2007'de yaşadığıma benzer bir sevinç bekliyor olacak beni ama Webber kazanırsa da mutlu olurum =)

    Büyük olaylara gebe bir yarış bekliyor bizi bakalım kazanan kim olacak ?

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    We are the champions my frieeeeeeeends 🙂

  3. Bu adamaların altı yıldır bu işin içinde olması,altı yıllık tecrübesi olduğu anlamına gelmez,çalışanların hepsi işinde deneyimli uzman kişiler!

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Red Bull'un yaptığı gerçekten çok büyük bir iş. Takımlar Şampiyonluğunu fazlasıyla hakediyorlardı. Videoyu izlerken duygulanmamak elde değil gerçekten çok büyük bir gelişim gösterdiler. Tüm Red Bull takımını ve taraftarını tebrik ederim. RB6'yı ayakta alkışlamak lazım.

    Pilotlar şampiyonluğunuda hakediyorlar. Kaybederlerse gerçekten üzüleceğim. Red Bull'un çok ince bir iş yapması lazım. Büyük ihtimal önümüzdeki Pazar şampiyonluk kazanmadan önce başları çok çok ağrıyacak. Ne diyelim hakeden kazansın. =)

  5. Haklısın.

    Ama ben bu yorumları sevmiyorum.Gerek şanssızlıklar gerek pilot hataları olsun şampiyonluğu sondan bir önceki yarışa kadar sündürmek iyi değil ama lütfen,olanlara bir de şöyle bakın,bu adamlar 6 yıldır var ve hata yapmaya en müsait insanlar.Bu aracı kullanırken herkesin başına aksilikler gelebilir.

  6. Alonsonun imrenerek bakması süper

  7. Sezon boyunca bazı virajlarda millet vites küçültürken bu adamlar tam gaz döndüğüne şahit olduk. Bu aracı kullanan bir pilot şampiyon olamaz ise yuh! dediritir sadece.

    Markalar şampiyonasını zaten haketmişlerdi. İki pilotu birden bu sezon boyunca hızlıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir