Schumacher, Mercedes'le 2. Senesi İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Schumacher’in özellikle sezon ortasındaki performansları 7 dünya şampiyonu sürücünün sert eleştirilere maruz kalmasına neden olmuştu ancak son yarışlarda yükselen performans ile birlikte eleştiriler de kesildi.

Schumacher “Artık aracımda daha mutluyum, bu yüzden burada makul bir sonuç almayı bekliyorum.”

“Daha da önemlisi aracı sürerken tekrar keyif almaya başladım, sezon ortasında biraz zorlanmıştık.”

“Ancak günün sonunda nerede olmak istediğimizi ve nerede olduğumuzu bildiğimiz için, evet, gelecek sene için sabırsızlanıyorum.”

“Aynı zamanda  gelecek seneki araç için de sabırsızlanıyorum ve tüm fikirlerimizin doğru yönde olup olmadığını görmek için en kısa zamanda aracı görmek istiyorum.” dedi.

Gelecek seneki Mercedes aracının Schumacher’in isteklerine daha yatkın olması bekleniyor ancak bunun yanında Pirelli lastiklerinin performansı da Schumacher’i meraklandırıyor. Schumacher ayrıca ilk testlerde aracın nasıl olacağı konusunda da heyecanlı olduğunu söylüyor.

Schumacher “Aracı özellikle şimdi bildiğim için, ilk testlerde nasıl bir araç olacağını görmek istiyorum.”

“Bu seneki testlerde, 3 sene boyunca hiç sürmememe rağmen bir uyarı almıştım ve daha sonra bu uyarı doğrulandı.”

“Umarım bu sefer herhangi bir uyarı almayız, rekabetçi bir aracımız olur ve ilk testlerden sezonun ilk yarışına kadar olan bölümde geliştirmeyi sürdürürüz.”

“Buna odaklanacağız ve aracı sürdüğümde olanları iyi bir şekilde okuyabilmek istiyorum.”

“Açık hedeflerimiz var ve özellikle çok fazla şey beklediğimiz ancak gerilerde kaldığımız bu sezondan sonra gelecek sene hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.”

“Ancak nedenleri anlamamız lazım ve bu saatten sonra olacaklar çok önemli.” dedi.

Schumacher, bu sene 5.likten daha iyi sıralama sonucu elde edememesine ve yarışta en iyi sonucunun dördüncülük olmasına rağmen sezonundan keyif aldığını söyledi.

Schumacher “Araçtaki sorunları çözüp performans katabildiğimiz için mutluyum ve bundan sonra gelecek araç için sabırsızlanıyorum.”

“Belli yarışlara bakarak, belli şeylerden dolayı mutlu olabiliriz.”

“Sene içerisindeki gelişime bakarsak ve buna karkımı düşünürsek mutlu olduğumu söyleyebilirim. Mercedes benim kim olduğumu ve nelerde katkıda bulunabileceğimi bildiği için benden dönmemi istedi.”

“Tüm faktörleri dikkate alırsak birlikte çalışmaya devam ettiğimiz için ve en önemlisi ben çalışmaya devam ettiğim için mutluyum çünkü eğleniyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. seneye inş.inş.inş.şmpiyon olacaz.

  2. vızz gelir tırıs gider bana

  3. bu saatten sonra hiç birinize acımam.aha yazdım !

  4. yada de haydi gidin lan.

  5. bu takımın 1 numarası rosberg tir.de haydi giin lo.has lo.

  6. söyletmen lan beni

  7. bana eksi veren ellerinize sağlık.!

  8. seneye mercedes kafaya oynayamasa bile daha rekabetçi olup yarış kazanacaktır.schumi ve rosberg her ikiside en iyi araca sahip olamasalar bile kazanabilecek kadar güçlü pilotlar.yani en iyi araçtan mgp 0,3-0,4 sn civarında yavaş bile olsa schumi-rosberg bu açığı kapatacak kapasite pilotlar.

  9. Bence sen shumi'yi bilmiyorsun efsane. O'na dört tekerli bir şey ver ve izle.
    Seneye efsanenin dönüşü olacak ve asıl seneye daha güzel yarışlar izleyeceğiz arkadaşım. Ama önce pazar günkü son yarış müthiş geçecek.Bekliyoruz…

  10. bana mercedes yine 4.lüğe oynayacak gibi geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir