Webber Üzerinde Baskı Hissetmiyor

yazar:

kategori:

Günü dördüncü sırada tamamlayan Webber antrenmanların ardından, “Oldukça iyiydi. Normal programı tamamladık. Planlandığı gibi iki seans arasında bir motor değişikliği yaptık. Lewis çok iyi bir tur attı.  Fernando, Seb ve ben de neredeyse aynı zamanları elde ettik.” diye konuştu.

Red Bull pilotu bu yarışta şampiyonun belli olacak olmasının hafta sonuna yaklaşımını değiştirmeyeceğini de ekledi.

“Dün gece bebekler gibi uyudum, bu gece de öyle yapacağım. Sizin yapabileceğiniz tek şey elinizden geleni yapmaktır. Bahreyn’deki gibiyim. Yani normal bir hafta sonu. Ama bu hafta sonu kazanan daha fazla çıkar elde etmiş olacak tek fark bu. Hiçbir zaman elinizden gelenin fazlasını yapamazsınız.”


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bana göre dogru soyluyor..herkesın psıkolojık savas baslattıgı bu yarıs oncesı sartlara bakarsak en rahatı vebber..nedenı ıse:

    vettleın samp olması kendıne baglı degıl..ve o kadar cok ıstıyorkı herseyı yapacak ama vebere duruma gore yol verecegını ıma ettı..kaybececek bırseyı yok..

    alonso en cok samp olmak ısteyen pılot.ılerı gerı en cok konusanda o..yok redbul bu esıtlıgı surdursun yok red bulların ne yapacagı benı ılgılendırmıyor gıbı sozler onun ne kadar baskı altında oldugunu gosterıyor.kaldıkı ıkı red bull ondan hızlı ıkısının onun onunde olma ıhtımalı bıler uykularını kacırıyordur emınım.. sonucta su an lıder ve en cok kaybedecek seyı olan pilot
    veber e gelınce o her turlu cıkıp yarısacak alonsonun onunde olması ve son turlarda vettelın ona yol vermesı yetecek..zaten arkalarda olursa samp olamaıyacagını bılıyor neden stress yapsınkı..donup duracak ıste…

    onun dısında aslında en rahatı ve kaybecek bır seyı olmayan asıl hamılton herkesın onu hesaba katması gerekecek..alonsonun onunde olursa senlık var..

  2. hamiltonın rekabetçi olması alonsoya yarıyor gibi gözüküyor şu an için ama sıralamaları beklemek lazım. sıralamalarda red bulllar önde hamilton arkalarında olursa webber şampiyon olabilir.

  3. kore yarışından önce de aynen böyle söylüyordu, "baskı hissetmiyorum".

  4. webber böyle diyerek ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bu adamı ztn hiç sewmiyorum şampiyon olmasını da istemiyorum

  5. Webo eğer yarışı birinci olarak bitirirsen kanımca şampiyon sen olacaksın. Herşey senin elinde "Live or Die make your choice" bu da jigsaw'dan 🙂

  6. efendimayin  avatarı

    Yalaannnn en stresli webber en rahatsa bence alonsodur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir