Hamilton, Daha Güçlü Bir 2011 Sözü Verdi

yazar:

kategori:

Hamilton “Bizim için en görsel sezeonumuz olmadı ancak Red Bull ve Sebastian’a büyük tebrikler. Vettel bu sene harika iş çıkardı.”

“Bizim için  sezon harika bir şekilde bitti. Bu sene Jenson’la birlikte çok zorladık. Gelecek sene daha iyi olacak.” dedi.

Hamilton, ilk pitlerin ardından Renault pilotu Robert Kubica’nın arkasına takılsa da bu yüzden takımı eleştirmekten kaçındı.

Hamilton “Takımın haklı nedenle bunu yaptığına eminim. Sebastian’ın önüne geçmeye çalışmak zorundaydık ve Renault arkasında çıktığımız için şanssızdık.” dedi.


Yorumlar

  1. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    En iyi pilot kadrosu McLarende.. Jenson'a da Lewis'e de çok saygı duyuyorum. Keşke Webber'i şutlasak da Vettel'in de sağlam bi takım arkadaşı olsa.. 🙂

  2. keşke ikisini de yarıştırma fırsatı olsaydı ferrarinin böylece neden hamilton dediğimizi o zaman anlardınız tabi bize gönülden bağlı olduğu kadar size de bağlı olması şartıyla veya hamiltonun karakterinde ama ferrariye en az hamiltonun mclarene olduğu kadar bağlı olan bir pilotunuz olsa ve şuan alonsoyla yarışsa gerçekten takımı için yarışanı mı yoksa alonsoyu mu desteklerdiniz
    emin ol her açıklamada hangisinin takım için konuştuğunu hissederdiniz hangisinin samimi olduğunu sezerdiniz ben her ikisinin cümlelerini okuduğumda istediği şeyin kendisi için değil takım için olmasını arzuladığını hissediyorum mesela bazı açıklamalarında ben ve button diyor sen hiç alonsonun ben ve massa dediğini gördün mü bir iki istisna olabilir onlarda da alonso açık açık birinci pilot ilan edilmişti ve massanın desteğine ihtiyacı vardı alanen desteklenene kadar hiç ben ve massa demedi umarım anlatabilmşimdir burak
    bi de hep fabrikadaki çocuklar der ben alonsonun marenollodaki çalışanlara destek veren açıklamalar yaptığını görmedim hamilton onların adını medya karşısında anar onore eder mesela

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    HAM:"NEXT YEAR WE HAVE ANOTHER CHANCE.WELL DONE."
    BUT:"CHEERS GUYS,SOMETHING TO BUILD ON FOR NEXT YEAR,GREAT JOB EVERYONE"

    Sizlere Güveniyoruz Çocuklar….

  4. Müthiş bir tespit. isimler önemli değil. ASIL olan MCLAREN.

  5. adı üstüne" TARAF"tar olmak olmak böyle birşey! MCLAREN 'de genelde takım taraftarı olunur; takımın genlerine bağlı olarak'da pilotlar oluşur; ama bu sitede kendini ALONSO taraftarı diye niteleyen arkadaşlar var bir çoğunu tenzih ederim ama malesef hakaret ve alay konusunda tavan yapmış durumdalar tabiki bizim içimizde benzer kişiler var ama emin ol bir kaç kişiyi geçmez. bizim taraftar kalitemizi bu şekilde genelleyerek tepki vermenizi gerginliğinize bağlıyor McLAREN adına saygılar sunuyorum.

  6. (Harika rumuzunun altı sanırım en uygun yer.)
    bu haber vasıtası ile bütün McLaren & Mercedes taraftarını buradan tebrik ederim. seviyesi ile harika bir grup olan bu kitle bu adreste harika işler çıkardı ve önümüzdeki sene için çok daha iyisini vaad eder konuma geldi.

    bende McLaren & Mercedes taraftarlarının her birine, önümüzdeki sene, her bir üyesi gibi, daha iyi bir iş çıkaracağıma dair burada söz veririm.

    Harikasın beyler, bayanlar. nispeten kötü geçen bir sezonda oldukça iyidik.

  7. burak bocek avatarı

    siz yorumu kontrol etmeye devam edin ben nasıl olsa sizi mahkemeye veryorum o yüzden artık hiiiççç umrumda değil trf1.net yönetimi.gerisini siz düşünün hadi iyi geceler

  8. burak bocek avatarı

    Anlamıyorum aynısını Alonso diyor oda kaybediyor yemediği hakaret edilmeyen alay kalmıyor.Ama kendi takımınızın pilotu deyince kahraman sen şöylesin böylesin.Yazık işte sizin taraftarlık kaliteniz bu.Bir tarafta öfkenizi kusarken diğer tarafta melekleri oynamak.Tebrikler

  9. seninle çok güzel günler göreceğiz. bu kaçınılmaz.
    seninle inanılmaz şampiyonluklar göreceğiz. bu kaçınılmaz.
    seninle beraber çıldıracağız. bu kaçınılmaz.
    seninle rekorlara şahitlik edeceğiz. bu kaçınılmaz.
    seninle inanılmaz büyük kazalar izleyeceğiz. bu da kaçınılmaz.
    seninle ……………

  10. bu sene gerek lastiklerler olsun gerek araclar olsun kapsamlı değişikliler olacak.mclarenden eskiden olduğu hem hızlı hemde dayanıklı arac istiyoruz.zaten kaliten mclaren e iki boy fazla bile geliyor.

  11. bu sene gerek lastiklerler olsun gerek araclar olsun kapsamlı değişikliler olacak.mclarenden eskiden olduğu hem hızlı hemde dayanıklı arac istiyoruz.zaten kaliten mclaren e iki boy fazla bile geliyor.

  12. Bizim pit ekibi 2010 a damga vurdu bence. En kötü demiyimde en istikrarsızı bizimkiler bu kesin. Bir Lewis inkine bak birde Button nunkine bak pit sürelerine. Lewis 4.4, Button 3.9

    Ben çileden çıktım, Ron Dennis i bile çileden çıkardılar vallah. Gösterdi TV. Adam haklı yani bu kaçıncı ya. Yarışı kazanacak kadar hızlıydık yazık oldu.

    2011 McLaren yılı olucak inşallah. Hem MP4-26 hemde MP4-12C ile piyasayı silip süpürücez inşallah.

  13. Önümüzdeki sene nasıl daha iyi olacakmış? 2009'un başında yani çok katmanlı difüzörlere diğer takımlar geçmeden önce gördük, Red Bull geleneksel difüzörle Brawn'ları kovalıyordu, biz ise ikinci seansa kalmaya çalışıyorduk. Biz seneye de yerebasma kuvveti bulamayacağız. Son yarış gelmiş artık şampiyonluk milyonda bir ihtimale düşmüş bizimkiler hala arka kanatla uğraşıyorlar. 2011'e baksana artık. Bak Mercedes'e. 2011'de arka kanatlar değişmese yine bir şey demem de öyle bir durum da yok. Allah akıl fikir versin.

  14. Ertan Akkaş avatarı

    Hamilton'a bir tebrikte benden, yarışçı ruhunu her zaman kanıtladığı için.

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    sen olsaydın kırardın o kanadı, ki şampiyon olma ihtimalin olmamasına rağmen yine götürdün bir kamera sağlık olsun =)

    stabil kazanan pilotlardansa senin gibi agresif ve onurlu kaybeden pilotları tercih ederim.

    umarım seneye iyi bir araçla tepede görürüz gümüş okları

  16. Yavuz Balcı avatarı

    sen elinden geleni yapıyorsun dostum. ama ben takıma kızıyorum. son yarışta sana bu aracı veriyorlar. herkes diyecekki düzlükler çok. Cevap basit. sıralamalarda herkesten son sektörde ( RedBullun fark açtığı sektör ) 0.5 çalan Red-Bulldan sadece 0.039 sn yavaştı araç. daha önce araçtan bir şeyler çıkartabilseydik keşke. olmadı artık önümüze bakalım.

    kimin şampiyon olmasıyla ilgilenmeyip yarışı kazanmak adına elinden geleni yaptığın içinde ayrıca saygımı kazandın.

  17. Hamilton "Takımın haklı nedenle bunu yaptığına eminim. Sebastian'ın önüne geçmeye çalışmak zorundaydık ve Renault arkasında çıktığımız için şanssızdık." dedi.

    Geçen yıl da pit stoptan dolayı galibiyeti Barichello'ya kaptırdığı yarıştan sonra basın toplantısında ''Biz takımız. BİRLİKTE KAZANIR, BİRLİKTE KAYBEDERİZ'' demişti.

    İşte Hamilton. Aleme kapak olsun.

  18. Seneye inşallah Schumayerle şampiyonluk mücadelesi veririiz..Biz olamazsak Mercedesli Schumayer olsun 🙂

  19. bekliyoruz bak birileri gibi gaz vermiyorsun bize umarım 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir