Webber, Vettel'i Tebrik Edip 2011'e Bakıyor

yazar:

kategori:

Son yarışa şampiyona liderinin 8 puan arkasında giren Webber, yarışa 5. sıradan başlamasının ve pite erken girmesinin ardından oldukça gerilere düştü ve beklediği gibi bir performans gösteremedi.

Şampiyonayı üçüncü sırada tamamlayan Webber “2011’de tekrar deneyeceğiz. Sebastian’ı dünya şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum.”

“Bu seneden çıkarabileceğimiz çok iyi şeyler var. Bu hafta sonu bizim için iyi olmadı ve bu hayalkırıklığı.”

“Tepeye bu kadar yakınken ve son anda kaybetmişken tabiki birz duygusallık oluyor. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Etrafımda çok harika sürücüler var ve elimizden geleni yaptık. Ancak sonunda yeterli olmadı ve hepsi bu.”

“Takım 2 şampiyonluk kazandı ve pek de kötü bir sene geçirmiş sayılmayız.” dedi.

Webber, erken pit yapması sonucu gerilere düşse de bu yüzden stratejisini eleştirmedi.

Webber “Yarışın başında açıkçası bulunduğumuz konumdan kurtulmak için bazı kararlar vermemiz lazımdı. O ana kadar çok kötü değildi.”

“Açıkçası sert lastiklere çok erken geçmemiz Fernando’yu kötü etkiledi çünkü bana karşı savunma yapmak zorundaydı bu yüzden takım olarak çaba sergiledik ancak ben istediğim sonucu alamadım.” dedi.


Yorumlar

  1. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher
    Derhal kovulmalıdır

    Kesinlikle..

  2. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Webber'i şutlasak da iyi bi takım arkadaşı bulsak Vettele 🙂

  3. alonso ile vettel'in arasına girmeyerek arkadaşım..

    schumacher'in müneccim gibi olacakları sezip ilk turda spin atmasını bile vettel'in şampiyonluğuna bağlayanlar var ya, onlardan daha mı çok komplo kuruyorum??

  4. massathebest; ALONSO nun pist dışına çıktığı yerler zaman kaybedeceği yerler değildi hatta kaçış alanlarına girerek avantaj kazanmaya çalıştığı açıktı WEBBER önündekilerin kaza yapması için sadece dua ediyordu.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Arkasından gittiğin bi aracı nasıl şampiyon yapabilirsin çok merak ediyorum, siz heralde webbberin virajlarda fren yapmayıp alonsoyu biçmesini bekliyordunuz, bunu yapmayınca alonsoya yardım etmekle suçluyorusunuz, çok komik hata paranoyai tedaviye ihtiyacınız olabilir bu düşünceleri kafanızdan atmazsanız…

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    seneye onuda massa gibi yapıcaklar merak etmesin, ki massa'ya yazık oldu

    hadi webber bildiğin kazma

  7. kardeşim sana katılıyorum sırf vettel şampiyon olmasın diyee elinden geleni yaptı ama ilahi adalet hak edn kazandı
    değilmi……..

  8. niye sana mı sorcak ne yapcağını adam şampiyonluk için daha şanslıyken gerisindeki kayrılıyor ve şikayet ediyor bundan dolayıdırki düşmanca tavır alıyor haklıda

  9. çok merak ediyorum, tüm yarış boyunca alonso'nun 1 saniye gerisinde gidiğ de, alonso'nun 10 küsür kere kerbleri aşıp pist dışına çıktığı ve zaman kaybettiği durumlarda nasıl geçememiş(!) alonso'yu??

    sırf vettel'in şampiyonluğuna (kendince) engel olabilmek için olmasın?

    webber, red bull'un içindeki düşman gibi. son zamanlarda hareketleri, sözleri, hazımsızlığı ve bugünkü garip sürüşü göz önünde tutularak derhal kovulmalıdır red bull'dan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir