Alonso: "Petrov Fazla Agresifti"

yazar:

kategori:

Yarışı yedinci sırada tamamlayan Alonso, yarışın ardından televizyon ekranlarında otomobil içinden Petrov’a eliyle bir şeyler anlatırken görüntülenmişti.

Petrov’u suçlayıp suçlamadığı sorulduğunda Alonso, “Onu bir kez geçmeye çalıştım ve sanki son turdaymışız gibi savunma yaptı. Şampiyonanın son yarışında, şampiyonluk yarışına yön verecek bir durumda, fazla agresifti. Ama çok iyi bir sürüş çıkardı. Hiç hata yapmadı.” yorumunu yaptı.

 


Yorumlar

  1. hem de Alonso ikinci turunda geçti Hulkenberg'i,sonra Lewis telsizden sızlanmaya başladı: "Aracı kaşı gözü ayrı oynuyor." diye

  2. alonso şampiyon olduğu yıllarda m. schumaher i geçiyordu ayrıca vebberi geri atıp vetteli tutan takım hangisi

  3. yasin şahinoğlu avatarı
    yasin şahinoğlu

    alonso önündeki massa değil karıştırdın galiba 🙂

  4. Ha birde Martin bizim amcamız değil takımın şu andaki patronu her söylediğine katılmak gibi bir durumumuz yok.Alonsonun yarış mühendiside alonsoya senin daha iyisini yapabileceğini biliyorum,yeteneğini ortaya çıkar demeside laf salatası oluyor demekki çünkü zaten imkansız burda araç geçmek imkansızın olduğu yerde yeteneğini ortaya çıkar dıyen adama ne diyeceğiz 🙂

    arkadaş öz eleştiri yapın biraz demiş sen yapmayanlardansın gibi hemen cevaplamışsın,eleştiride yapmamıssın brezilyayı kazanmalıydı demişsin.bırak eleştiri yapmayanlar cevaplasın bence.fikrimi söylüyorum.

  5. Bir link daha atabilirmisin ben bulamadım,F60'ın telemetri verileri spa 2009 yarışını kazanabilecek hızda olmadıklarını gösteriyordu…böyle bir açıklama varmı ferrari tarafından.yanı varsa imkansızı başarmışmı oluyor Kimi Raikkönen yada imkansız demiyelimde imkansıza yakın..merak ettim

  6. Herkes hata yaptı sezonda. Hataları tartışırken de söylemedik mi? 3 yıldır burada aynı nick'i kullanıyorum. Kolaylıkla bulabilirsin. Hatta Alonso'nun şampiyon olması için Brezilya'yı kazanması gerek de demiştim o da olmadı. Kendisi podyuma çıkmam lazım tüm yarışlarda dedi, son yarışta başaramadı.

    Ama şu da var. Sizin amcanız Martin Whitmarsh bile Bu pistte geçiş yapılmaz. İmkansız. diyebilmiş. Eleştirmeden önce Alonso'yu bunlara da bakmak gerek.

    Ayrıntısını link atacağım. Okursunuz.
    http://www.guardian.co.uk/sport/2010/nov/16/abu-dhabi-mclaren-martin-whitmarsh

  7. petrv önümüzdeki sezon için kendine avantaj yaratmak istedi, başarılı da oldu. ne yapsaydı yani? alonso için söyleyecek tek bir sözüm var: alma massanın ahını çıkar aheste aheste…

  8. monaco da antrenmanlar da ki kaza, belçika'da olanlar falan eleştirilecek noktalar evet. Ama abu dhabi'de eleştirecek çok şey yok bence.

  9. alosonun bazı fanlarına şu tavsiyede bulunacam , nasıl sezon boyunca arkasında durup okadar olaya rağmen hep savunduysanız onu , aynı şekilde sizden abu dabiden sonrada eleştiri bekliyordum. eğer öz eleştiri görmek istiyorsanız kirvenin brezilyadan sonraki lewis yorumunu okumanızı tavsiye ederim… hala adamın en vasat yarışından sonra , şampiyonluğu hediye ettiği bu duruma kılıf bulmaya çalışıyorsunuz… bukadar da adamı kusursuz bulmayın … herkese iyi bayramlar …

  10. saygılar iyi bayramlar….:)))

  11. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    pekii çok bilen formulacı arkadaşlar

    alonso geçiş özürlü diyorsunuz

    soruma cevap yazın lütfen saptırmadan özelliklede mc larenci arşivci üyeler.

    brezilya yarışında hulkenbergi bir türlü geçemeyen ancak pite girdiğinde geçiş yapan pilot kim acaba ve neden geçemedi

    hani geçiş manyağı idi..

    yoksa onudamı ferrari parkına yollayıp yanınada Hulkenbergi oturtalım

    yada 2 olay içinde mantıklı şeyler yazabilecekmiyiz

    yada karalamaya devammı

    diğer türlü geçiş özürlüler listesi yeni adaylar mı kazanacak yazılanlara istinaden..

  12. vettel, kubica, hamilton, rosberg ve alonsonun olduğu bu sporda desteklediğin tek pilot petrov mu ???

  13. Alonso`nun son 5 senede ki tum gercek gecislerini yazmissin zaten tek tek, baska varmi ki? 🙂

  14. http://www.youtube.com/watch?v=guMgBZ6YA0g

    Alonso: Niye yol vermiyosun?
    Petrov: Nasil yani? yarisiyoruz!?
    Alonso: Seni gecmem gerekiyordu!
    Petrov: E gecseydin? napayim?
    Alonso: Niye yavaslayip yol vermiyosun?
    Petrov: Yuru git, tepene cikacam simdi!

    🙂

  15. 10 yıldır yarış izliyorum böyle avantaj sağlama görmedim Allah'a şükür gözlerim gayet iyi ama sen anlaşılan at gözlükleriyle izliyorsun ben alonso derken ferrari'yi kastettim bukadar kötü stratejiyi HRT bile yapmaz pist dışına çıkmasının tek nedeni aşırı heyecanlı olmasıydı 35 tur bir pilotu geçemiyorsan sığınacak bahanen olamaz kimin heyecanlı kimin olmadığını çok iyi bilirim alonso yaptığı her hareketle heyecanına yenik düşüyordu sen hiç alonsonun eski ataklarında aşırı derecede bile zorlarken pist dışına çıktığını gördünmü 2007 almanyada massaya atak yaparken pist dışına çıktığını hatırlamıyorum 2006 macaristanda schumi'ye yağmurda atak yaparken pist dışına çıktığını hatırlamıyorum 2006 san marinoda schumi'yi dünkü gibi son tura kadar kovalarken pist dışına çıktığını hatırlamıyorum. ne demek istediğimi şimdi daha iyianlamışsındır.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kısmetten öteye bişey gitmez.Son yarışa 8 puan farkla gelmek şampiyon olmak demek mi?Bayrama sağ çıkacağımız nerden belli?Gaybı kim bilebilir?
    Hangi strateji üzerinde durulacağına takım o anki gidişata göre karar veriyor.Alonso değil.
    Dışarı kaç kere çıktığını sayacağına neden çıktığını anlamaya çalışsaydın daha iyi olurdu.O kadar zorladı ki dışarı taşarak çoğu zaman avantaj sağlamaya çalıştı.Petrova 1 meter bile yaklaşabilmek için hep geç fren yaptı.Bakıp da anlayamadıysan yazma..

  17. duygularıma tercüman oldun kardeşim objektif bakışından dolayı tebrik ederim. ferrariciler yanlış anlamasın ama alonso bir cocuk yani çocuk ruhlu eşit şartlarda yarışamaz bu adam.

  18. ƒσяzα αℓσηѕσ avatarı
    ƒσяzα αℓσηѕσ

    minardi f1 den hiç bir şey anlamadan gelip buraya yorum yazıyorsun hamilton kubica nın gerisindeyken pite girmemişti daha kubica ve hamilton kubica pite girene kadar 20 tur falan onu geçemedi kubica pite girince de otamatikmen 5.sıraya düştü burada böyle yorumlar yaparak bizleri güldürme

  19. takımda açık şekilde 1.pilot olan önemli bir sponsor tarafından desteklenen ve son yarışa 8 puan farkla lider gelen bir pilot şampiyon olamıyorsa kimseyi suçlamaya hakkı yoktur podyuma çıkmak yerine yarışı kazanma stretejisi üstünde dursaydı şimdi çoktan şampiyondu. birde bazıları alonso çok soğuk kanlı falan diyordu dün yanlış saymadıysam tam 5 kez pist dışına çıktı bumu soğuk kanlılık belliki heyecandan elleri titriyordu.

  20. Alonso Aziz avatarı

    tmm artık Alonso şampiyonolmadıbütün düşmanlarına fırsatvermiş oldu.Benim düşünsen ise vettel den çok tebrik i hakeden fernando alonso dur o 0,5 1 sn hızlı araca karşı iyi savunma yaptı.Tebrik ler fernando

  21. Alonso Aziz avatarı

    tmm artık Alonso şampiyonolmadıbütün düşmanlarına fırsatvermiş oldu.Benim düşünsen ise vettel den çok tebrik i hakeden fernando alonso dur o 0,5 1 sn hızlı araca karşı iyi savunma yaptı.Tebrik ler fernando

  22. http://www.youtube.com/watch?v=guMgBZ6YA0g

    Alonso: Niye yol vermiyosun?
    Petrov: Nasil yani? yarisiyoruz!?
    Alonso: Seni gecmem gerekiyordu!
    Petrov: E gecseydin? napayim?
    Alonso: Niye yavaslayip yol vermiyosun?
    Petrov: Yuru git len, tepene cikacam simdi!

    🙂

  23. KİMİ seni mumla arıyoruz… Konuşmasını bilmiyorsan susta adam bilsinler be Alonso !! Teknik detaylara girmeye gerek duymadan bu lafı ve hareketleri senin gibi bir pilotun kesinlikle yapmaması gerek.

  24. 08Alonso| SF avatarı

    E burasıda Ferrari'ye uymuyor sayın arkadaşım.

  25. tamam da kubica'nın lastikleri yarışın başından beri kullanılan lastiklerdi, hamilton yeni lastiklerdeydi, hamilton avantajlıydı 🙂 Ferrari düzlükler de yeterince hızlı değildi ama bildiğim kadarıyla mclaren bu konuda oldukça iyi bir takım bu sene boyunca. Tabi ki aynı şey değil, ama çok farkta olduğunu sanmıyorum, lastik ve düzlük hızı farkıyla petrov-kubica arasında ki fark eşitlenir 🙂 Alonso'nun en büyük problemi bir türlü atak yapacak kadar yaklaşamaması oldu, petrov her düzlük çıkışı ve sonuna doğru uzadı, frenajda yetişsen ne olur, üzerinden mi geçeceksin 🙂 ki Petrov'da iyi günündeydi bugün.

  26. diaz: petrov fazla agresifti

    eğer çaylakötesi petrov ayarında bir pilotun agresifliği sana fazla geliyorsa, yaşlanma belirtilerinden ilki tamamdır demektir.

  27. eneses83 kardesm pistte atak yapıcak tek yer o uzun düzlük ordada reno f kanal sayesinde hızlıydı yapıcak bişi yok.diyosunki benim tanıdığım alonso 30-40 turda tek atak yapıp geçemedi bu adam haşa allah deil düzlükte yaklaşamıyodu bile nasıl atak yapsın arabayı parçalıcaktı artık adam daha ne yapsın araç iyi deildi bu yarış aracı iyi olan hamiltonda diğer renoyu geçemedi yani. petrovunda buyur geç diyecek hali yok geçebiliyosan buyur.geçemedi olay bu geçmiş olsun artık seneye..

  28. Bazı Alonso fanları gene olmadık şeylere bel bağlıyor. Şimdi de yeni tesellileri Hamilton'un Kubica'yı geçememiş olması. Yahu yarış sonucunu ben mi yanlış gördüm, bu arkadaşlar acıdan halüsinasyon mu görmeye başladılar. Yahu Hamilton ikinci kubica beşinci olmadı mı. Alonso egzoz gazı yutmadı mı. Alper tunga öldi mi? ıssız acun kaldı mi?

  29. serdar yakut avatarı

    alonso git ferrari dünyasında eğlen neşen yerine gelsin boşver takma kafana.yanındaki koltuğada petrovu oturt gönlünü al

  30. alonso sana yakışmayan sözler bunlar.eminimki kızgınlıkla söylüyorsun tanıyoruz seni ama adamı bir defa geçmeye çalıştın onda da pist dışına taştın.olayı abartmaya gerek yok.düzlükte renault daha hızlıydı farkı kapatıp atak yapmak zordu de anlayayım.ama sen gözün korkmuş gibi agresifti diyosun.

    NOT:tanıdığım alonso bugün petrovun arkasında 30 40 tur da 1 kez atak yapıp şampiyonluğu elinden kaçırmazdı.

  31. kız arkadaşı için bir başka delikanlıyla sokakta dövüşmüş ve kaybetmiş arkadaşları tarafından teselli edilen bir genç gibi…başı önde ağlıyor ama gözyaşı yok. ne yalan söyleyeyim acıdım. alonsoda olsa o da bir insan…hayat bu birilerinin sevinmesi için birilerinin üzülmesi gerekiyor…spor bu arkadaşlar sıkmayın canınızı…hayatta daha önemli şeyler var üzüleceğimiz. öyle çok canımızı sıkarsak üzülürsek şefkat tokadı yeriz…herşey ölçüsünde kalsın…

  32. Ben yarıştan sonra Red Bull değil Ferrari garajının içini merak ediyorum vallah. Bir tek bu anı veridiler ama.

  33. ne yalan söyleyeyim katkım olduğuna bende inanıyorum…

  34. foto inanılmaz arşivlik. 3 sayfa analiz çıkar.

  35. Hakan ağabey, bu şampiyonlukta senin de katkın olduğunu düşünmüyor değilim. Anlamışsındır umarım 🙂

    Allah biliyor içimi, eğer Alonso kazansaydı bir kaç kişi adına sevinecektim. Bunlardan biri de espoir kardeşim olacaktı.

  36. Yusuf  Hitay avatarı

    yahu siz değilmiydiniz interlagos tümsekli interlagos hızlı virajlı mclaren'e uymaz diye.

    uymadıda zaten, brezilya da sürünüyordu resmen araç

    ki hulkenberg'i vettel ve webber nasıl geçti gördük, araç iyiyse interlagos geçişe çok uygun bir pist, daha ilk virajda geçmek mümkün.

    ayrıca bu ilk kırk tur değildi sanırım, monza'yı hatırlayın, düzlüklerde 15 km/s daha hızlı ferrari pilotu alonso 50 tur button'ın arkasındaydı ve tek bir geçiş hamlesi dahi yapmadı.

    o zaman stabil alonso kıymetliydi, ama şimdi görüldü ne kadar kıymetli olduğu

  37. bariz bir şekilde hızlı değildi de alonso petrovun nasıl ensesinden ayrılmadı? ferrarimi dökülüyordu? taktik hata olması şimdi şampiyondu adam. geçemedi pist üzerinde üstelik o kadar da geçmesi gerektiğini bildiği halde. he tabi birde tüm o üstün yeteneklerini konuşturdu dimi!! pite dçnüş turunda birde petrova haraket çekiyor. aldı boyunun ölçüsünü 😀

  38. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    tutkulu bi FERRARİ fanı olarak ki kanımı akıtsam kırmızı tamam şakaydı 🙂 emin ol çoğu FERRARİ tarfatarları memnun değil, her gittiği yerde 1. pilotluğu istemiş biadam şimdide diğer takımlardan mı yardım istyor, üzülüyorum böyle bi pilotun bu koltukta oturmasından isterdim ki mücadelelerini alın teriyle kazanmanı. nedense hiç ısınamadım sana umarım en kısa sürede ayrılırsın bi kubica iyi olur.nedense eşit şartalara gelemiyorsun.vardı ortada 2007 de 4 ferrari ki bana göre mclaren ne kadar kullanmadık desede ihtimal vermiyorum, hatta daha iyi bi mclaren vardı ama olmadı yapamadın (kızmayın mclaren taraftarlarlı:D ) her yerde tepki topluyorsun, lebron gibi şampiyonlukk için en herşeyi tüm değerleri yok sayabiliyorsun ama hep tepki alıyorsun, yetenekli pilotsun fakat zorlamya gelmiyor. ve niye senin gittiğin her yerde huzursuzluk yada problem oluyo anlam veremiyorum.2005 takım arkadaşıyla sorun 2006 takım arkadaşıyla sorun, 2007 takım arkadaış sorunu ve bilgi paylaşımı,2008 neseki aciz bi pilot vardı karşında keza 2009 da öle 2010 belki akıllanmıştır am yok şampiyonluk potasında olan takım arkdaşından yol istyorsun,olur olmaz o ayrı bi konu ya utanmıyormusun kazadan çıkmış demorilize olmuş son kazandığı son yarışta yarım tur kala şampiyonluğu kaprıtmış tam yarışı kazanacakken takımdan destek istemek nasıl bi onurudr ya bu. yazmıyorum dahi yarışı singapur sknadalı mclaren skandalı , korkuyorum ferrari ye ne yapacaksın.

  39. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Bana zorluk çıkardı bana yol vermedi bazıları Vettele şımarık diyodu

  40. hamilton olsa şöyle yapardı derken geçen haftayı unutmuş olman çok vahim.vettelin startta geçtiği,webberin ilk turda geçtiği,Fernando'nun 3 turda geçtiği hulkenbergi 8 tur boyunca geçemeyen hamiltonu pitstopun kurtardığını unutmayalım.

  41. buradaki alonsocu arkadaşlara özel bir tebrik benden…centilmen olduklarını bir kere daha anladım. bir kaç arkadaştan olayın sıcaklığından olsa gerek nahoş yorumlar oldu ama genel itibariyle yurdum insanının mazlumluğu ile olaya baktılar. vatanımın evladını bu yönüyle seviyorum. yenerse delikanlıca sevinir yenilirse bir gariban gibi başı önde yoluna devam eder….
    bu arada espoir sene sonu yazacağım dedin. lütfen birkaç yorum bekliyoruz:)))

  42. Alonso açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu dakikadan sonra bırakmaz artık diyordum, ama olmadı. Neyse, Allah ömür verirse önünde uzun yıllar var. Başka sefere…

    Yarıştan sonra Petrov'a yaptığı el-kol hareketinden dolayı kulağını bayağı çınlattım. Artık kendisine yol verilmesi durumunu abartıp, diğer takımlardan da yol ister oldu. Çaresizlikten midir acaba? Monaco'da da sanırım di Grassi'nin ardında 1 – 2 tur geçirmiş, yarıştan sonra da "Şampiyonluğu elinden gidiyor sandı herhalde" tarzı abuk subuk, bir şampiyona yakışmayacak laflar etmişti. (Hoş Alonso'nun şampiyon bir pilota yakışmayacak söylemleri konusunu açarsak sanırım içinden çıkamayız.)

    Şu "Alonso Renault'yu geçemedi" tarzı kızdırma yorumlarına karşılık Alonso taraftarlarının cevapları bir garip. Ne diyorlar; "Lewis de geçemedi". Demek ki onların gözünde Kubica ile Petrov bir. Hatta daha da kötüsü, bu arkadaşlar daha düne kadar Alonso'yu pistteki herkesden ayrı tutup şu anda ise Lewis ile bir yapıyorlar. Tebrik ederim.

  43. alınan son bilgiye göre diaz petrovun telsizine bağlanmak istemiş ama kabul edilmemiş.

  44. Petrow a serzelenişte bulunması böyle bir yarıştan sonra normal karşılanır bence. Alonso yu sevmesemde büyük bir pilot.

    Hiç beklemiyordu böyle bir yarış. Aracı sınırlarda kullandığı çok açıktı ama araç çok kötüydü.

  45. efendimayin  avatarı

    Petrov çok küçümseniyordu bugün cevabını verdi bence seneyede yarışır pistteki desteklediğim tek pilot oda giderse zevkli olmaz benim için. Bugünki performansıyla renault olmasada başka takım bulabilir.

    Bu arada alonso yarış sonunda yaptığı el hareketinden başka yapabileceği birşey yoktu o hareketi yapmasa daha çok saygı uyandırırdı. Arabası gitmedi düzlüktede renault uzuyordu. Sevmem ama alonsonun yerinde belki lewis hariç kim olursa olsun şimdiye dek havlu atmıştı ne kimi nede vettel bu durumda olamazdı. Alonso pilotajının soruyla son yarışa kadar mücadele etti.

  46. Yusuf  Hitay avatarı

    hamilton geçse ne olacak geçmese ne olacak, şampiyonluğu tur tur kaybeden hamilton değildiki o kadar agresif olsun, ki yine köşedeki kamerayı uçurdu o ayrı =)

    ve kubica bu öyle lastiği şöyleydi böyleydiye gelmez bu, kubica griddeki en yetenekli 3 pilottan biriydi.

    ki eminim hamilton'ın şansı olsa o kubica'ya bodoz dalar yinede 40 tur aciz aciz vites kutusunu izlemezdi.

  47. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    🙂

  48. massabest the avatarı
    massabest the

    massathebest are you son of beach? tek öğrenmek istediğim bu yani

  49. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    herkes takılmış Alonsoya niye geçememiş vs geçse ne olacak.

    yarışı pit ekibi daha yarışın başında bitirmiş.

    ya hamilton o niye geçemedi acaba..

  50. hasan akdemir avatarı
    hasan akdemir

    önündeki massa değildi tabi telsizden emir verdirip yol versin… bi ferrari pilotu olarak daha kişilikli daha sportmen olmasını beklerdim. alonso herşeyiyle tanıtmış oldu kendini.

  51. Yusuf  Hitay avatarı

    petrov agresifmiş puahah, ne yapmış adam sürmekten başka önüne mi kırmış ?

    telsizden bi sorsaydın belki yol verirdi 🙂

  52. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    renolar bu gün öyle bir hızlıydı ki arkasındaki hiç kimseye şans tanımadı çok iyi reklam yaptılar.

    ferrari pit ekibi hiç o kadar sefil ve çaresiz kalmamıştı belkide tam bir fiyasko idiler Alonsonun petrovu geçip geçmemesi hiç dert değildi bu dakikadan sonra

  53. Yandin Petrov, Alonso Santander abisine sikayet etmistir bile, Santander parayi bastirir Renault a kovdurur seni, kendine Gp2 den falan koltuk bak, benden soylemesi 🙂

  54. kaybetmeyi kabul etmek de bir erdemdir ancak her insan bu erdeme sahip degildir. yarıs bitiminde bunu cok güzel gördük..

  55. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    şapıiyonlugu kaybeden bir pilotun bahane olarak önündeki pilotu gecememesını gecememesininde gecemedıgı pılotun agresıglıgıne baglaması kadar abesle istigal sacma bırsey olamaz..yuh diyorum ya..

    oldu petrov saga cekıp yol verseydı.bu kadarına pesssss

  56. selam ben almanya dan yaziyorum

    oncelikle sampiyonu kutluyorum

    vettel kendini bozmaz ise daha sampiyonluklar onun olacaktir

    ben hamilton faniyim ancak vettel benim sezon basindan beri ikinci pilotum olmustur

    takimlarda ferrariyi gecmek zevk

    alonso nunda bu sekilde kaybetmesini gormek bana zevk verdi

    ben senden iyiyim bana yol ver yaklasiminin bitmesi gerek

    hizli olan kazansin yaklasimi formula ya yakisir

    bizi de seyirciler olarak mutlu eder

  57. Kusura bakma alonso ama senin kazandıgın şampiyonluklarına bişey dedigimiz yok ama hep 1. plot oldugun zaman bunu başardıgını seninle aynı seviyede ve aynı seviyede araca sahip birisi oldugu zaman mücadele edemedigini gördük…

    Zaten yarış sonunda petrova yaptıgın hareket senin kişiligini belli etti . Bu açıklamada tam yakışmış senin gibi birisine…

    Alonsonun şampiyon olamamasına o kadar çok sevindimki hamiltonun şampiyonluguu kaçırması hiç etkilemedi bile…

    alosno istersen dünyanın en yetenekli plotu ol istersen dünya şampiyonu ol ama bir insanda kişilik olmadıktan sonra kazandıgın herşey "00000000" eder …
    (( Kusura bakmayın ferrari fanları ))

  58. tabi gel geç derdi sana sen haketmediğin şampiyonluklardan ki 2 sinide haketmeden aldın bunu hiç alamadın otur aşağıya önce adam ol

  59. nasıl bir cümledir bu arkadaş? klavyende bir sorun olmalı 😀

  60. Altındaki arabalar aynı ama hiç hata yapmadı o da var tabi, iki gün önce yol tutuştan şikayet eden Reno bugün mucizevi şekilde hızlıydı buda ilginç bir detay doğrusu.

  61. ben öncelikle şunu sölim kimi diyorum sonrada vettel bu adamlar zaten kanka ne oldu şimdi vettel kimi nin yaptığını yaptı zaten kimi yoksa vettel diyrdum old hemde o kadar olumsuzluğa ve haksızlığa rağmen bu inanç ve karekter farkı ne oldu alonzo efendiye tüm takım arkasındayken bitti petrova bana niye yol vermedin diye ağlıyor yapma ya canım benim veber de ayrı bi dert acaba şampiyon olucağına inansa alonzoya atk yapmazmıydı sırf vettel kazanmasın diye atak yapmadı ne oldu şimdi sustu ferrari işte bu aga………….

  62. "renault'un 2. numaralı aracı" diyecektim. malum pike gitti, ama araç aynı araç =)

  63. ne kadar ironik bir durum değil mi?

    2 sene önce, sırf alonso galibiyet alsın diye duvara vuran renault'un 2. numaralı aracının pilotu, bugün alonso'nun şampiyonluğunu bitirdi..

    monaco'da virgin pilotlarından birisine ael kol yapıyordu alonso. niye zorluk çıkarıyor diye.

    h.heim'da kendini yırtıyordu aracın içinde; felipe'yi geçemedikçe. takıma telsizden söyledikleri hala kalımızda.

    bugün de tek görevi, kusursuz şekilde aracını sürmek olan petrov'a, düzgün sürdüğü için el kol yapıyor..

    FIA kural kitpçığının bilmem kaçıncı maddesi: alonso'yu aynasında gören pilot, yerini verir. yoksa alonso canavarlarını salar üstüne =)

    hey Allahım ne büyüksün =) sopan yok da, bize gösterdiklerin fazlasıyla anlamlı..

  64. 🙂 çok komikya koskoca takım sana yardım ediyor massayı 2nci pilot yaptı utanmadan birde griddeki pilotlarda sana yardım etsin yol versin sırtında taşınacağına herşeyi kendin hak et bu kadarınada pes ya

  65. şimdi Petrov la Kubica aynı değil :))

  66. Nasıl bariz daha iyi dersin Ferrari bugün resmen döküldü yarışı izlemedin galiba düzlüklerde Reno bariz derecede hızlıydı. Ona bakacak olursan Hamilton da geçemedi kaç tur Kubica'yı. Ayrıca Alonso'nun motoru da parlak değildi Reno ise iyi durumda bir motorla yarışıyordu bariz motor farkı da vardı yinede elinden geleni yaptı Alonso.

  67. 2 tane powered by sponsor pilottan günün kazananı Petrov oldu. 🙂

  68. yok ya hamıltın nıye kubuka yı geceme dı aaracı dshs hızlı olmasına ramen

  69. tabi gülüm gel geç diyecekti dimi sen şampionluk adayısın diye. geçemedin olum o kadar tur boyunca bariz bir şekilde daha iyi olan aracınla. şampiyonlukta patladı 😀

  70. yoo hiçde hızlı değildi yavaştı. esas geçemeyen sendin.

  71. ağlama melis

  72. Ben küfretmedim ki.Bu uygulama sadece bana mı?

  73. Koltuğu tehlikede olan adamın reklam için bunu yaptığını hepimiz gördük.Rus sponsorlar ekranda sürekli petrovu gördüler.Birileri reklam peşinde birileri şampiyonluk peşinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir