Button, 2011'de Sıralamaları Geliştirmeye Odaklanacak

yazar:

kategori:

Mclaren ile sezonu iyi bir şekilde tamamlayan Butto’un bu seneki asıl sorunu sıralamalarda tek turda lastiklerini yeteri kadar ısıtamaması ve iyi sonuç alamaması olmuştu.

Button “Bugün bizim hedefimiz poydumdu ve sene sonunda podyumda olmak çok güzel.”

“Cumartesi günleri sorunlar yaşadım ve bunlar benim yarışlarımı etkiledi ancak yarış performanslarım çok iyiydi bu yüzden mutluyum ancak kış döneminde tek turda araçtan daha fazlasını alabilmeye odaklanacağım.”

“Sezonu bu şekilde tamamlamak harika ve Mclaren ile ilk sezonumdan memnunum.” dedi.

1 numarayı Sebastian Vettel’e devredecek olan 2009 şampiyonu, Sebastian Vettel’in değerli bir şampiyon olduğunu söyledi.

Button “Sebastian bu sene bazı iyi yarışlar çıkarmayı başardı. Hepimizin inişleri ve çıkışları oldu ancak son bir kaç yarışta Sebastian harika iş başardı ve şampiyon olmayı tabiki haketti.” dedi.

Button ayrıca Vettel’in kendisine şampiyonluk anında nasıl olması gerektiği konusunu sorduğunu söyledi.

Button “Bana nasıl bir duygu olması gerektiğini soruyordu ve ben de bunu fazla düşünmemesi gerektiğini söylüyordum.”

“Fotoğraf çekimi ve röportaj gibi işlemleri gerçekleştirip bu başarıda etkili olan kişilerle keyfini sürmesi gerektiğini söylediö.”

“Sabah uyandığında ise birileri onu arayıp ‘Selam dünya şampiyonu nasılsın?’ diye soracak. Hepsi bu.” dedi.


Yorumlar

  1. Bir samurai gibi,onurla veda ettin 1 numaraya helal olsun,kişiliğinle ve bazı harika yarışların ve tabiki 2009 dünya şampiyonluğunla hep aklımda kalacaksın Button,bu yıl çok eleştirdim ama sevdiğim bir pilotsun.

  2. MCLAREN in ihtiyacı olan adam sendin. aklı başında,sakin,tecrübeli,istikrarlı,beyfendi kişiliğin ile takıma kattıkların muhteşem! tarafsız olarak bakınca en iyi ikilisiniz. ikinizde çok seviyorum.

  3. serdar yakut avatarı

    eee button ne yapacağız seninle.2008 kimi ile aynı sorunları yaşadın ve inanılmaz bir parelellik var ikinizin sezonlarında.oda 2.ve4.yarışları kazandı sende oda sıralama turlarında takım arkadaşının gerisindeydi sende.son dünya şampiyonu ünvanıda gitti.neyse iki yarış kazandın o kadarda kötü değil

  4. button sıralamayla iş bitseydi sene ortasında redbull işi bitirirdi.sen her alanda çalışmaya bak.yoksa bu senede hamltonun arkasındasın.

  5. Yavuz Balcı avatarı

    kendini geliştirsinde yeter bize. evet karaoğlana sempatim var herkesten fazla. ama button a da aynı şekilde sevineceğimden eminim. yeterki McLaren olsun. isterse paffett olsun farketmez :)))

  6. Button sıralama performansını hallettiği taktirde Lewis'in kabusu olabilir. Yarış performansı oldukça iyi tabi istisnaları saymazsak. Bu sene eğer biraz işler yolunda gitseydi Lewis'i geçmemesi işten bile değildi.

  7. tek turda performans arttırmanın yanında değiniceğin en önemli konu kerse adaptasyonun olucak bu basit bir iş değil bknz:Luca Badoer,Fsi kers onların hayallerini tamamen tahrip etti şu oyarlanabilir arka kanada gelince gelicek sezona en çok onu merak ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir