Montezemolo, Her Şeye Rağmen Takımının Arkasında

yazar:

kategori:

Montezemolo “En sonuna kadar buna inandık ve bugünkü sonuç, bu sene başardıklarımızın önüne geçmemeli. Son 14 yılda 2 yarış haricinde Scuderia Ferrari takımı her zaman son yarışa ya şampiyonluk mücadelesinde yer alarak ya da kazanarak girdi.”

“Fernando olağanüstü bir sezon geçirdi, gücünü ve kararlılığını kanıtladı ve her zaman takıma yakın olup olağanüstü katkıda bulundu.”

“Domenicali harika iş çıkardı, tüm zamanlarda ve en zor zamanlarda takımı bir arada tutmayı başardı. Bu hayalkırıklığının üstesinden gelmek biraz zaman alacak ancak yine de başardıklarımızdan dolayı başımız dik ve gururluyuz.”

“Sezonun tamamlanmasıyla birlikte moralimiz tabiki bozuldu ancak bu bir spor. Fernando ile şampiyon olabilirdik ancak bugün işler bizim istediğimiz gibi gitmedi.”

“Bunun yanında neredeyse imkansız görünen dönemden sonra temmuz ayından itibaren bizim son yarışa şampiyonluk mücadelesi içerisinde girmemizi sağlayan takımıma sizin aracılığınızla da teşekkür ediyorum.”

“Son olarak ise her zaman bize inanan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Tek tesellim bu zaten inşallah seneye çok daha güçlü oluruz ama yönetimin ciddi anlamda revizyona girmesi gerekli bence;)

  2. 08Alonso| SF avatarı

    En azından elinden gelenin en iysini yaptı benim için. Hala çifte şampiyon, şampiyonluklarından bir i eksilmedi. Seneye bir daha mücadelenin içinde oluruz inşallah.

  3. En çokta bu içime oturdu Alonsonun Petrovun arkasındaki çırpınışlarını izlemek acının en büyüğü oldu pit stratejisi yüzünden hepsi, keşke motor patlasaydı da bu şekilde kaybetmeseydik acı çok acı

  4. Takım herşeyini Alonsoya verdi diyorsun da afedersin vermeyip ne yapacaktı Massanın durumu ortada sezon başından beri bir ivme yakalayamadı, şampiyonluklar açısından daha tecrübeli Alonsoya oynadılar Alonsoda son yarışa kadar elinden geleni yaptı Redbullun yüreğine korku saldı ama son yarışta takım aptalca bir şekilde hata yaptı ve Alonsoya yapılan tüm desteklerini bir çırpıda çöpe attı şampiyonluktan etti Alonsoyu bu bu kadar açık bir olay.

  5. Sayın 08Alonso| SF kardeşim,

    stilin beni dumura uğratmış durumda. sana nasıl aynı nezakette karşılık verebileceğimi bile bil(e)miyorum. beni mazur gör.

    saygılarımla.

  6. 08Alonso| SF avatarı

    Hee bu arada Raiko'nun kesinlikle gelecek sene gelmesini isterim yada gelecek senelerde.
    Bir pilot/takım taraftarı olsamda sonucta Formula1 izleyicisiyim ve Raikko'nun olduğu ortamda daha keyifli yarışlar izleyebilirz.

  7. 08Alonso| SF avatarı

    Hepiniz bırakıp gitseniz ya

    Schumacher Mercedes ile bu kadar kötü sene geçirmişken getirin takıma Ross Brawn felan. Alonso vs Schumacher aynı takım isterlerse bir birlerini yesinler. Deriz kendi pilotlarımız kayubettirdi bize şampiyonluğa salakça pit dubarı hatalarıyla değil..

  8. 08Alonso| SF avatarı

    K.Matias Raikkonen'e büyük saygım var. Fomula1'n sayılı pilotlarındandır.
    Acaba diyorum Alonso'ya kinin olmasa Fikirlerin değişir mi idi? Sanırım değişmezdi.
    En azından Alonso'nun almış olduğu 2 şampiyonluğa saygı duyun.
    Rai'nın şampiyonlunuda sizin takım (McLaren) Hamilton ve Alonso hediye etti bizim pilot 🙂

    Seni anlıyorum Can Bundy kardeşim. Saygılar

  9. 08Alonso| SF
    bizi sürpriz şekilde bırakan ve size 2007 şampiyonluğunu getiren, bu bahsi geçen adam gerçekten gelmiş geçmiş en büyük f1 pilotlarından biridir. diaz ise sıradan yarış kazanabilen f1 pilotlarından biridir (sponsoru veya kütle amortisörü çıkarıldığında geriye pek birşey kalmaz).

    yıllar geçip analizler yapıldığında Raikkonen'in yeri herkes tarafından çok daha iyi anlaşılacaktır. bu sporun taraftarlarının arzu edebileceği en iyi f1 pilotlarından biri olan Rai şayet Red Bull koltuğuna önümüzdeki sene oturursa, tarzına uygun olan bu takımla insanlara bazı şeyleri bu sefer çok daha iyi anlatacaktır.

    safkan f1 pilotu terimini Hamilton gibi karşılayan ender, yaşayan pilotlardan biridir.

  10. 08Alonso| SF avatarı

    Hala mı Rai sayın bundy 🙂

  11. şundan eminim bu sene ferrari takımında çok fazla hasar açacak.
    eğer başarı sağlanıyorsa ve şampiyonluk kazanılıyorsa kimse konuşmaz ve bazı konular deep freeze'e konulur. ama işler yalpaladımı buzlar eritilir ve havada bazı görüşler uçmaya başlar.

    safkan bir yarışçı olan Rai'nin gönderilmesi ve onun yerine dibine kadar takım içi oyunlara ağırlık veren sponsor destekli diazın alınması sanırım ilk konu olacaktır.

  12. monte de ferrari ekibide gereken dersi aldılar bu sene.şampiyonluğu son yarışa kadar kovaladıklarına (alonso ya) dua etsinler.seneyede arac bu seneki gibi olursa kendi ipini çekersin.

  13. ne oldu luca? sen sen olarak değil bir ferrari başkanı olarak söyledin o sözü.."alonso bir gün mutlaka ferraride yarışacak ama seneye değil" dedin. sonra tükürdüğünü yaladın ve santanderin verdiği parayla alonsoyu pilotajıyla rahatsız eder korkusuyla sana iki takımlar bir pilotlar şampiyonluğu vermiş kimiyi yolladın. ne oldu yarıştırdın da ne oldu? bir sürü skandal olay hep altında alonso…alonsoya söylenmedi karaktersiz lafı bir ferrari pilotuna söylendi. yılların itibarını mahvettin. alonsonun oyuncağı ettiniz takımı ne oldu? sonuç hüsran…massa bozuk para gibi alonso başarılı olsun diye harcandı. bu kadar taviz kazanmak için yapılan herşey sizi hiçbir yere getirmedi. yarıştığı üç yıl boyunca sezonun en sağlam aracı kimiye verilmedi. böyle bir imtiyaz kimiye tanınmadı. bir yıl boyunca hep lanet ettim. bu sinirle olur olmaz yorumlar yazdım. işin aslı yalan yok kiminin yollanması bana çok koymuştu. ama gelendende bir şey alamadı ferrari üstelik çok şeyler vermesine rağmen…herşeyin hayırlısı…

  14. sonun başlangıcı daha bu , 20 li yıllar başlayacak pilotlar ve markalar şampiyonlugu hayallerinizi süsleyecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir