Branson Abu Dhabi'den Hostes Üniformasıyla Ayrıldı

yazar:

kategori:

Bu üniforma Branson’a Lotus takımının ve AirAsia havayollarının sahibi Tony Fernandes tarafından hediye edildi.  

Bilindiği gibi sezon başında Fernandes ve Branson hangi takımın daha iyi olabileceği konusunda bir iddiaya girmişlerdi ve iddiayı kaybeden taraf hostes üniformasını giyip bir uçuşta hizmet etmek zorunda kalacaktı.  

Reuters ajansına konuşan Fernandes, “Tüm uçuş boyunca çalışmak zorunda. Servis yapacak, etrafı temizleyecek, hatta tuvaletleri bile temizleyecek.” yoruunu yapmış.

Virgin takımı sezonu HRT’nin önünde bitirebilmiş. Lotus ile yeni takımların en iyisi olmuştu.  

Fernandes, twitter hesabında yazdığı iletide de “Londra uçuşunda kendine dikkat et” diye yazmış.  

Branson ise, “Bizim açımızdan iyi olan tek şey şirketinin %20’sine sahip olmamız, bu şekilde şirketten promosyon alabilirim.” diyerek gülüyor.  


Yorumlar

  1. Esaslı adammış 😀

  2. Adamlar milyarder falan ama burnu havalarda degil, bak gazozuna iddaya girip hic kibir yapmadan cezamsa cekerim arkadas diyorlar ve sakalasiyorlar, ornek alsin bazilari 🙂

  3. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    Şu bahis Lotus-Virgin olayına renk katmıştı ben merak ediyordum açıkçası 😀

  4. kim ne derse desin, ben bu yeni takımları seviyorum, F1 e renk katıyorlar. sadece biraz daha hızlanmaları gerek. Bunu da seneye halledebilirler, sonuçta önceki araçları testlere bile çıkamamıştı.

  5. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Bir zamanlar bu adamın hayat hikayesini izlemiştim alçak gönüllü,yardımsever falan.Bu durumuna pek şaşırmadım

  6. Air Asia'yı görünce aklıma geldi Türk Hava Yolları oraya buraya sponsor oluyor yanı başındaki İstanbul Parka isim sponsoru olmuyor..Okadar meraklıyız başkalarına sponsor olmaya ama elimizdeki cevhere hep sırtımızı dönüyoruz Barcelona,Manchester United ve Euroleague'e sponsor olmak güzel şeylerde önce ülkene hizmet et İstanbul Park'a isim sponsoru ol dimi ama..

  7. Delikanlı adamlarmış valla. Bizim basında bikini giyerimm deyip giymeyenler olduğunu görünce bunu demek geldi içimden.

    Virgin'in tasarımcısı Nick Wirth de bu senenin gelişim çalışmalarını bırakıp, ertesi seneki aracı hazırlamak için İngiltere'de geçirmişti. Seneye Lotus da Virgin'de şu anki hızından daha ileride olacaklar, HRT de öyle.

  8. watercolour avatarı

    lotus ilerleme calısmalarını coktan durdurdu normaldir

  9. virgin son yarışlarda saf hız olarak lotusu yakaladı ama araç sağlam değil pek, sürekli sorun yaşadılar. seneye daha sağlam ve hızlı bir araçla f1 dünyasında kalıcı olmalarını ümit ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir