Montezemolo, Politikacıların Eleştirilerine Cevap Verdi

yazar:

kategori:

Bakan Roberto Calderoli, Alonso’nun erken pite alınmasını çılgın bir strateji olarak değerlendirmiş ve Montezemolo’nun istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

Ama Di Montezemolo, bu ifadeleri önemsemedi.

Montezemolo: “Hepimiz için zor bir gündü. Gece, olağan üstü bir sezona üzücü bir sonun ardından acının tadını azaltmadı”

“İşler kötü gittiğinde giyotini indirmeye hazır olarak bekleyen dışarıdan bazı politikacıların olduğunu görmek bizi üzdü.”

” !İşler yolunda gitmediğinde her şeyin baştan başlanması gerektiği’ kültürüne saplanmış kendi kendini baltalamaktan keyif alanları anlamıyoruz. Bunlar İtalyan vekiller ve silkelenmeyi öğrenmeliler.”

Di Montezemolo, Ferrari’nin sezon içinde güçlü bir şekilde geri dönüşüne yine övgülerde bulundu.

Montezemolo: “Sporun acı kuralı sadece bir kazanan olması. Ama son yarışa kadar mücadele ettik, aylar öncesinde yenildiğimizi söyleyen eleştiriler olduğunda olağan üstü geri dönüşümüz de dahil.”

“Her zaman bir bütün halinde kaldık ve Ferrari’dekilerin nasıl olduğunu bildiği şekilde hareket ettik: Dişlerimi sertçe gıcırdatmak ve asla pes etmemek. Olması gereken Ferrari’ye geri döndük, zafer için mücadeleye”

“Sporda zafer ile mağlubiyet arasındaki farkın her zaman çok küçük olduğunu hazırlıyoruz. Kaybetmeyi de nasıl kabul etmeniz gerektiğini bilmelisiniz”


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    2007de kiminin kaç puan geriden gelip şampiyon olduğunu unutuyorsun

  2. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    hadi geçti diyelim ama tutupta ingilterede 47 puan geriye düşmüş ben şampıyon olucam demezdi kiminn huyunu biliyoruz o hçbi şekilde ateşleyemez ıceman çünkü:D

  3. işte bu işte adalet işte uğur dündar:)))

  4. alonsonun altındaki araç sezon başından berı en hızlı ıkı araçtan bırı olsaydı kımı zaman bırıncı olsaydı hatırlarsan 2007 yı aanımsarsın aracı altında bole bı araç olsaydı ohoooooooo asıl senın bu lafın saçma dostum bu sene kımı olsaydı o dha fazlasını yapardı sankı redbull a karşı kı bence alonso kadar basarılı olamazdı ve ferrarı çoktan seneye odaklanırdı çunku ateşleyecek arzulu pılot olmadığı için sen anladın onu 🙂

  5. bir gün ki o gün çok uzak değil…yolladıkları gibi yollanacaklar…

  6. yahu arkadaş iş olsun diye laf söyleyip ortamı germeyin. millete ne malzeme veriyorsunuz. kaybeden pilotunuz oldu.susmak sizin için en hayırlısı…

  7. bu takımda şimdi kimi olsaydı bu sene reno da geçerdi ferrariyi

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alonsonun kendini kimi sanmasına gerek yok çünkü kendini düşüremez aldığı 2 şampıyonluk ki bunun biri senn pilotuna karşı ve 26 galibiyet bunu açıklamaya yeterli kimi ilk ferrariye geldiğinde birbirinden dişli 4 pilotla savaşmadı ve savaştığı pilotlarda kendi içinde çatışıyodu ztn bu yüzden şampıyonluğu aldı ya nese senn kimi şimdi wrc de sürünüyo anca 8 olmuş git sen kendi pilotunu teselli et bizim ihtiyacımız yok ztn biz 47 puan geriden gelip sadece yönetimin hatasıyla şampıyonluğu vettele vermiş bi takımız vettel kazanmadı yönetim yaptığı hatayla vettele hediye etti olay bu

  9. senin böyle düşünmen kadar saçma değil.

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    alonso kendini kimi zannetti heralde geldigi sene sampiyon olabilecegini düşünmesi bile sacmalık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir