Rosberg: "Mercedes Lastiklere Uyum Sağlayacaktır"

yazar:

kategori:

Yeni Pirelli lastiklerinin karakteristiğini Bridgestone lastiklerine benzer bulan Rosberg, buna rağmen  takımın lastiklere uyum sağlayabileceğinden umutlu.

Rosberg, “Otomobilin yeni Pirelli lastiklerine uyum sağlayabilmesi için yapılacak önemli değişiklikler olacak” diyor ve iki günlük testlerde takımın fazlasıyla veri topladığını belirtiyor: “Takım pist üzerinde ayarlar ve lastiklere uyum sağlama konusunda harika bir mühendislik ortaya koydu. İki günlük testin ardından genel olarak lastiklerin nasıl çalıştığını anlayabildik.” diyor.


Yorumlar

  1. schuminin 10 yıl önceki halini kimseyle kıyaslamam bu yüzden efsane oldu zaten ve yeri apayrı.gelinen noktayı ise f1 de sembol olmus yaslı bir pilotun başarıya aç gençlere meydan okuması olarak görüyorum.sahip oldugu büyük yetenek yaşına ragmen kendisini rekabetçi kılacaktır. kendisininde dedigi gibi ikinci kariyerinde schumi, bu bana heyecan veriyor tabi jetman dedigin gibi rekabetçi bir araç olursa hersey daha anlamlı olacak ve heyecanlı 2011 le ilgili tez konusunda ise ben takım arkadasları açısından bakmadım tabiki rosbergde değerli basarıya aç bir pilot diger önemli isimler gibi, kaldıki ben emekçiyi asla küçümsemem.
    yeni sezonun bizlere keyif veren güzel anılarla dolu bir süreç olması en büyük temennim.

  2. kagan söylediklerinde doğruluk payı var.ancak 2011 deki rakiplerl ilgili tezin tutmayabilir.tabi benim yazdıklarımda bir tez.örneğin mgp çok güçlü bir araç yaparsa.schuminin en büyük rakibi rosberg olur.çünkü ne schumi nede rosberg vettel gibi süper bir arabaya sahipken diğerlenin yanına bile yaklaştırmazlar ne puan olark nede galibiyet olarak.alonso-hamilton ikinci planda kalır.rbr ferrai ve mclarenle aynı güçte olursa vettel son planda kalır.vettel üstteki saydığımız pilotlardan daha zayıf.bu sefer sivrilen vettel değil rosberg olur şayet schumiyi tekrar geçerse.
    ama yok mgp-ferrari-mclaren-rbr arabalarını eşit güçte olduğunu varsayarsak vettel hariç diğerleri şampiyonluk için çekişirler.çünkü bana göre vettel gerçekte rosberg den bile zayıf bir pilot.

  3. rosberg sürüş stillerimiz schumiyle aynı demisti o halde schumiye göre yapılan bir arac rosberge de uyacakdır :)bunu ben demedim dimi kaldıki hakkinen senna schumi gibi büyük pilotların her zaman farklı bir sürüs stilleri olmustur bu yönden zaten rosbergle stillerini kıyaslamam. kendisinin veya fanlarının korkusu yersiz.kaldıki bunların hepsi söylentiden ibaret biz schumiye ayrıcalık yapılsın demiyoruz esit olsun sartlar öyle button a göre yapılan yumusak araclar gibi esitligi bozucak araclar verilmesin mesele bu. yarım sezon araçla boğustu schumi az görmedik araç üstü kameralardan eğri oturup doğru konusalım.2011 de schuminin rakibi bana göre hamilton alonso ve vettel dir tabi redbulun arac üstünlüğünü hesaba katarak söylüyorum.

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    slm arkadaşlar ben snopy mx-v19 direksiyon seti alıcamda ancak param buna yetiyo f1 de ii oynanır mı acaba hassas gaz ayarı hassas direksiyon ayarı felan oluyo mu bunda elimde patlamasın araştırmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17910-mateschitz-vettel-2011-de-daha-guclu-olacak.html#ixzz15vdGDNOG

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    slm arkadaşlar ben snopy mx-v19 direksiyon seti alıcamda ancak param buna yetiyo f1 de ii oynanır mı acaba hassas gaz ayarı hassas direksiyon ayarı felan oluyo mu bunda elimde patlamasın araştırmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

  6. 2008 yılında Kimi de lastiklerle sorun yaşamıştı. Bu sene Massa (2008 de Kimiyi mağlup eden adam). Şimdi bu Kiminin a class bir pilot olmadığını mı gösterir. Hoş aslında Kimiyi karıştırmaya gerek yoktu, Michael Schumacher isminin kalitesi için yeterli olması gerekirdi ancak 7 şampiyonluğu olmasına rağmen tatmin olunmuyor. Belki bu yönden bakınca hiçbir insanın mükemmel olmadığı, bazen herkesin uyum sorunu yaşayabileceği ancak bu durumun pilot kalitesi hakkında kesin yargı teşkil etmeyeceği görülebilir.

  7. 8-ben rosberg taraftarıyım.bana sene başında gülenler olmuştu.önemli değil onları ve tüm f1 severleri çok seviyorum ve sevgiyle kucaklıyorum
    9-schumi-rosberg ikilisinin gridin en güçlü takım arkadaşı olduklarını söyledim.bana yine gülenler oldu.son yarışlardan sonra bu tezime inananlar artmıştır umarım.

  8. 7-rosberg türkiyede sahipsiz değil.onunda taraftarı yada taraftarları var.dolayısıyla asılsız yada ispatsız atıp tutmayın.

  9. turk f1 1-schumi pirellilastikleri testlerinden memnun olduğunu ancak pirellinin mgp ye avantaj sağladığını söylemedi.
    2-rosberg pirelli ve bridgestone arasında çok fark olmadığınım ima etti.bu demek değilki rosberg pirellilastikleriylem başarısız olacak.
    3-zaten a klas bir pilot her türlü arabaya her türlü lastiklere uyum sağlamalı.rosberg gibi schumi gibi değil.
    4-rosberg mgp nin 1.pilotudur şu anda schumi aksini kanıtlayana dek.
    5-2011 aracı pirelli ile denenmedi.2010 aracı denendi.
    6-2011 aracı sadece schumiye uygun tasarlandı ise3.dünya savaşını başlar.

  10. Bu adam kendini 1. pilot zannedip çok konuşuyor ama hep boş konuşuyor.

  11. VettelundSchumacher  avatarı
    VettelundSchumacher

    "Pirelli'nin bize faydası olmaz" demişti kendileri.. İki günde iki zıt şey söylemek takdire şayan gerçekten..

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Aman rosberg fazla konuşma.Yoksa ingilizler ,yeni lastik tedarikçisiyle işbirliği yaptığınızı ima ederler.

  13. Şumi nin testinden önce başka birşey söylüyor gibiydin. Noldu ? Hayırdır ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir