Pirelli: "Doğru Yoldayız"

yazar:

kategori:

Pirelli lastikleri 2 güne kadar Toyota’nın 2009 aracı ile çeşitli pistlerde test edilmişti ancak gerçek anlamda testler geride kalan 2 gün Abu Dhabi’de takımlar tarafından test edildi.

Abu Dhabi’den elde edilen verilerle birlikte lastikte biraz daha değişikliğin olması beklense de, hem Pirelli hem de takımlar lastiklerden memnun olduklarını söylediler.

Hembery “Hazır olacağız. Şok edici, şaşırtıcı ya da felakete neden olan bir durum görmedik. Hatta buradaki sonuçlarla cesaretlendik ve doğru yoldayız.” dedi.

Pirelli artık Yas Marina’da 12 takımın elde ettiği verileri analiz edecek ve önümüzdeki dönemde Pedro De la Rosa, gelecek seneki lastiklere karar verilmesinden önce Bahreyn’de 4 gün test yapacak.

Pirelli 2 günlük testlerde büyük sorun yaşamadı ve en göze çarpan sorunlar Sebastian Vettel’in 2 kez lastiklerini patlatması oldu. Dünkü sorunun bir kesikten meydana geldiği açıklanırken bugünkü sorunun nedeni henüz bulunmadı ve inceleniyor.

 


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    slm arkadaşlar ben snopy mx-v19 direksiyon seti alıcamda ancak param buna yetiyo f1 de ii oynanır mı acaba hassas gaz ayarı hassas direksiyon ayarı felan oluyo mu bunda elimde patlamasın araştırmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/17910-mateschitz-vettel-2011-de-daha-guclu-olacak.html#ixzz15vdGDNOG

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir