Theissen "Radikal Yaklaşım İşe Yarıyor"

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, bu seneki araca radikal bir düşünceyle yaklaşmalarının daha sezon başında işe yaramaya başladığını söyledi.

BMW Sauber geçen seneki aracıyla en iyi 3. takım olmayı başarmış ancak tepedeki 2 takımı yakalamak için attığı radikal adımlar sonucunda ürettiği F1.08’in doğumunda sorunlar yaşamıştı.

Ancak sorunlara rağmen BMW Sauber ilk 2 yarışta oldukça rekabetçiydi ve her iki yarışta da 2.lik elde etti.

Theissen amaçlarının bu sene ilk galibiyetlerini kazanmak olduğunu yineledi ve radikal yaklaşımın daha şimdiden işe yaradığını söyledi.

Theissen "Amacımız liderler ile farkı kapatmak ve ilk yarışımızı kazanmak. Bu oldukça tutkulu bir hedef ve biz buna bağlıyız. İlk 2 yarışımızda 2 yönlü mücadeleyi başarabildik."

"Her 2 yarışta da tepedeki 2 takımın birisinden hızlıydık. Ancak bundan erken sonuçlar çıkarılmamalı."

"Hâlâ Ferrari ve Mclaren ile aynı seviyede değiliz. Ancak en son sonuçlar herkes için etkileyici. İş gücüne açık bir mesaj: Bunu başarabiliriz."

"Hâlâ atmamız gereken oklar var ve henüz tam potansiyelimizi gösteremedik. Gelecek büyük adımı Avrupa için perdelerin kalkacağı Barcelona’da planlıyoruz."

"Bizim için bir şey çok açık: Kış testlerindeki temel konseptteki risk işe yarıyor. Artık sistematik olarak oluşturduğumuz yolda ilerlemek bize bağlı." dedi.

Theissen ayrıca ilk problemlerine rağmen sakin kalan takımına da övgülerde bulundu.

Theissen "Bu bizim genç takımımız için ilk yakıcı testti. Lansmandan sonraki gün Valencia’da piste çıkışımızın ardından herhangi bir yere sürüklenmeyi reddettik ve planladığımız yönde sistematik olarak devam ettik."

"Ölçülen datalar ve sürücü dönütleri karşılaştırıldı, nedenler ölçüldü ve tüm paket başarıyla adapte oldu."

"F1.08’in tanıtımından sonraki haftalarda sadece aracı hızlandırmadık aynı zamanda gelişim sürecinden çok fazla şey öğrendik. Bu haftalar oldukça verimli ve motive ediciydi."

"Aşırı stres altında bile asla amaçtan sapmayan Teknik Direktör Willy Rampf ve tüm ekibi kocaman övgüyü hakediyor." dedi.


Yorumlar

  1. Süper Mario lakabını hakeden bi şahsiyet

  2. seni potyumda görmek hoş olacak sayın ıı.dünya savaşının çelik baronu!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir