Trulli: "Malezya'daki Sonucun Tekrarı Zor"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Bahreyn’de bu hafta sonu yapılacak olan yarışta Malezya’daki sonucu tekrarlamasının zor olacağına inanıyor.

Toyota pilotu 4.olarak, 2006 Fransa yarışının ardından takımına en iyi sonucu getirdi.

Trulli, takımın ve kendisinin Malezya’daki sonuçtan destek aldığını kabul etmesine rağmen, bunun tekrarının olması için Toyota’nın mükemmel bir hafta sonu geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Trulli: "Malezya’da bütün takım için harika olan müthiş bir sonuç aldım. Bu yüzden gelecek yarış için çok motive durumdayız ve dört gözle bekliyoruz."

"Malezya’da aldığımız sonucu tekrarlamak kolay olmayacak. Bir başka mükemmel hafta sonuna ihtiyacımız var. Ama aracın, büyük bir gelişim olduğunu ve ilk 6 ile mücadele edebileceğimizi gösterdik"

"Şubat ayında Bahreyn’de verimli bir test geçirdik. bu yüzden rekabetçi olmayı ve daha fazla puan almayı bekliyorum"

Takım arkadaşı Timo Glock, Avustralya ve Malezya’da yarış dışı kalmasının ardından bir yarışı tamamlamayı dört gözle beklyior.

Glock: "Toyota adına henüz bir yarışı tamamlayamamış olmak hayal kırıklığı. Ama bunun Bahreyn’de değişeceğini umuyorum Malezya’daki kaza talihsizlikti ve alabileceğime inandığım puanlar için mücadelemi bitirdi."

"Bununla birlikte, ileri bakmayı tercih ederim ve hâlâ olumluyum., özellikle de şimdiye kadar her iki yarışta da ilk 10’da sıralamaları geçtiğim için"

"Geçen ay Bahreyn’deki test iyi geçmişti ve elde ettiğimiz bilgiler, orada en son bulunduğumza göre sıcaklıklar çok daha fazla olacak gibi görünse de bu hafta sonu bize bir parça yardım edecekti. O testten beri araç da oldukça gelişti ama benim yarış stilime uydurmak amacıyla ayarlamak için hâlâ yapılacak işler var"

"Açıkçası ilk hedefim, ilk iki yarıştaki kötü şansımdan sonra yarışı bitirmek. Ama tekrar sıralamalarda 3.seansa ulaşabileceğimi düşünüyorum. Umarım Toyota ile ilk kez ilk 8’de bitirebilirim"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir