Son Dakika!!! Alonso ve Massa Takası İçin Anlaşma Yapıldı

yazar:

kategori:

Son gelen haberler Formula 1 dünyasını şok edecek. İspanya basınında çıkan haberlere göre Ferrari ve Renault takımları Alonso-Massa takası için anlaştı.

Felipe Massa’nın son 2 yarışta aldığı kötü sonuçların ardından Alonso’nun 2009’da Ferrari’ye katılacağı yönünde spekülasyonlar oldukça fazlalaşmıştı ancak Massa’nın daha 2 senelik anlaşması olduğu için resmi kanatlardan açıklama gelmemişti.

Ancak tarafların karşılıklı yaptığı görüşmeler ve anlaşmalar ile sözleşmelerin fes edildiği ve Massa ve Alonso’nun 2009 sezonunda takımlarını değiştireceği belirtildi.

İspanya’nın La Fontaine gazetesine konuşan Ferrari sözcüsü "Massa’nın çekiş kontrolsüz araçta yaşadığı zorlukların ardından zorda olsa bu kararı almak zorunda kaldık ve 2009 sezonunda Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso ikilisiyle mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Bu haberin ardından 2009 sezonu için heyecan daha da arttı. Ferrari takımı 2009 sezonunda 2 şampiyon pilotu bünyesinde bulunduracak.

Ayrıntılı bilgileri gün içerisinde sitemizden takip edebilirsiniz.

——————————————————————————————————————————

NOT : Bugünün 1 Nisan olması dolayısıyla affınıza sığınarak küçük bir şaka yapmak istedik. Hazır önümüzde de güncel bir konu varken bize bunu sadece biraz karıştırmak kaldı. Formula 1’in keyifli noktalarından zevk alınması gerektiğine tekrar dikkat çekerek, bizi takip etmeye devam etmenizi rica ediyoruz… 🙂


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    fernando gibi bir piloto ferrari havada kapar görün bakınn 2009 da fernando feldiği zaman takıma art ardına şampiyon olacaklardır

  2. Fatih Şahin avatarı

    gerçekten kötü yedim.bir anda hayattan kopmuştum.=)
    lost boy'a aynen katılmaktayım.sürpriz olmaz. felipe'yi sevenler ani bir şok geçirebilir.

    felipe,beklenmedik zamanlarda ortaya çıkan bir pilot.umarım bahreyn'de çoğu kişinin beklemdiği bir birincilik alabilir.ben dahi sıradaki yarışta 1.geleceğine inanmıyorum.

  3. Ertan  Akkaş avatarı

    Kalbime indirecektiniz. Alonso'nun Ferrari'ye gelmesi benim kalpten gitmem demektir. Allah siz ölmeyin emi 😀 Şaka bir yana çünkü tırstım Alonso'nu Ferrari'ye gelmesine karşıyım ama gelirse bizim pilotumuz olarak sahip çıkmalıyız.

  4. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    ya zaten duyan haberi okumuş okuyan kişi sayısına bak valla bi an korkuyla açtım sayfayı hemen sayfa sonuna indim ve yüreyime su serpildi arkadaşlara aynen katılıorum şakası bile çokkkk kötü…

  5. yürü be TRF1, yedik ne yalan söyliyim 🙂 ama 1 şey söylemek gerekirse böyle birşey sürpriz olmaz.

  6. tolga soydan avatarı

    ehehehehe gerçek sandımm.güzel bi şaka olmuşş

  7. ulvi kılıç avatarı
    ulvi kılıç

    hehehehe ben de ne yalan söyliiim haberin altını okumadan ispanyol basınının nisan 1 şakası yaptığını düşünmüştüm :))))

  8. serdar kaya avatarı

    len delümüsünüz haberin sonunu okumadan feroo fotolarını simeye başladim 😛 alonso feerrari düşünülemez iyykkg ferrariye olan sevgim balondan ibaret oluyodu az daha 😛 biri dürtsün kendime gelemedim :D:D

  9. yüreğim ağzıma geldi,
    öyle şaka yapılırmı ya 😀

    allah korusun, şakası bile kötü 😀

  10. hehe helal trf1 güzel şaka bende gerçekten bir an için inandım.:)

  11. sabaWillims Toyota avatarı
    sabaWillims Toyota

    iyiydi trf1 bi an için inandım doğrusu…

  12. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    nen >:( öyle şaka yapmayın yüreğim ağzıma geldi :)))

  13. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Şaka bile olsa Alonso'nun ayrılacağını duymak güzel.

  14. Massanın renoya gitmesi birde la fontaine gazatesinden uyandım işe 😀 La fontenden masallar trf1den şakalar :)) Bi de gerçek olmasın da sonra aman amaan 😀

  15. bu saka ferrari taraftarlarını baya bolmus:) gercek olmaz umarım (yada olur inş.:=) ) bazılarıda haber üzerinden baska seyler uydurmuslar.İspanya basınının mudavimlri:)

  16. Hahaha… apocan harikasınız olum. Bir an gerçek sandım, ağlayacaktım 😀 Neyse ki 1 nisan neşe doluyor insan =) Elinize sağlık. Umarım hep şaka olarak kalır Alonso'nun Ferrari'ye transferi.

  17. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    2 nisana kadar devam ettirseydiniz daha iyi olurdu :))

  18. bir de şu açıdan bakalım, başarı için geriye sadece hızlı ve sağlam araba üretmek kalıyor. kimi ci arkadaşlar endişe etmemize gerek yok.adamımız "IceMan" adını havadan almadı. bunun da üstesinden geleceğine eminim. alonso harika bir pilot, ama Kimi kadar değil tabi ki 🙂

  19. yani bu haberi ispanyol marca gazetesi veya diaro as gazetesi yapsa ciddiye alırımda. la fonteine gazetesi bana biraz karınca ile ağustos böceği hikayesini anımsattı la fontenin meşhur hikayesi buda öyle bir hikaye olsa gerek pardon bir nisan şakası..eğer haber doğruysa alonsonun sesini şimdiden duyar oldum TAKIM BENİ YALNIZ BIRAKTI. kimiden 1 fazla şampiyonluğum var.:))))

  20. APRIL ONE bir nisan zuhahahahahhaa bu imkansız bişey tamam ortam güzel mekan güzel kostüm güzel ama hocam biz bunları cocukken yapıyoduk muhittin oglum sen degılmısın cıkar şu gözlüklerii zuhahahahahahha

  21. Banada sevgili site yönetimimizin yaptığı 1 Nisan şakası gibi geliyor.İspanyada La Fontaine gazetesi varmıki,gazete adı uydurma gibi geldi bana.İspanyada Fransız yazar isimli gazete neden olsun,Cervantes gazetesi olurda La Fontaine neden olsunki,varsada böyle birşey bağışlayın beni bu sözlerimden dolayı:)

  22. gizem genç avatarı

    lütfen birileri bu haberin 1 nisan şakası oldğunu söylesinn…….
    umarım dediğinz gibi uydurma bi haberdir.

  23. Kesinlikle 1 Nisan şakası bu . Montezemolonun yaptığı açıklamaya çok ters bir durum adam dünyanın en iyi pilot ikilisine sahibiz diyor. Bence tamamen uydurma bir haber!!

  24. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ne diyelim hayırlı olsun doğruysa benim üzüldüğüm tek kişi kimi Allah sabır versin ne diyim

  25. bu haber 1 nisan şakası değilse ferrari takımına,taraftarına ve kimiye sabır diliyorum…

  26. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Alonso orayıda karıştırmaya gidiyor.Bu iyi bir haber.

  27. gizem genç avatarı

    1 Nisan şakası gibi ! 🙂

  28. sercan sipahi avatarı
    sercan sipahi

    alo-kimi iyi arkadaştı bu zamana kadar geçen sürede.. takım arkadaşı olunca noolur merak ediyorum.. erken konuşuyoruz belki ama onları aynı takımda görmek, çekişmelerini izlemek hiçte fena olmaz bence….

  29. serkan özlem avatarı
    serkan özlem

    1 Nisan

  30. yabancı forumlarda da bu konuşuluyor ama nasıl iş anlamadım. ferrari çok büyük oynuyor, çok da büyük bir riske giriyor bence

  31. sinan  bilir avatarı

    ooov bu aber mosleyinkinden bile daha şok edici olmuş 🙂 hazır ol ferrari;yoksa ayağını denk almı demeliydik 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir