Renault Patronu Alonso'nun Sakinleştirici Etkisini Övdü

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’a dönüşünden bu yana takım üzerinde oldukça etkili oldu. Pat Symonds’a göre Alonso’nun sakin ve birleşik tavrının takıma etkisi oldukça büyük.

Symonds "Fernando olumlu yanlardan birisi ve onun gösterdiği çaba; yarışı, taktikleri ve tüm Formula 1 dünyasınını anlayışı oldukça fantastik. Herşeye çok sakin yaklaşıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor çünkü bunun takımı motive ettiğini düşünüyorum. Ben her zaman takımın sakin olması için çalışıyorum çünkü böyle olduğunda herşey daha iyi işliyor ve böyle bir pilotumuzun olması mükemmel."

"Fernando’daki bir diğer motive edici şey ise elde ettiği sonuçlar. O insanları motive etmek zorunda olan birisi değil ancak onun yetenekleri ve aldığı sonuçlar zaten insanları motive ediyor. Koşullar ne olursa olsun ve hangi pozisyon için mücadele ederse etsin, bir yarışın sonunda herkes Fernando’nun kendisini % 100 verdiğini biliyor ve bu takım için inanılmaz derecede motive edici." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    bizim takımımız işte bu herkesi idare etmesini bilir mcleren değil

  2. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    bende diğer türlü çıkan haberlere inanmıyorum.hepsi basının uydurması olarak görüyorum.ama bu renault da alonso ile birlikte çalışan üst düzey bir görevlinin demeçleri inanmamak saçmalık olur.

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Ben bu tür haberlere inanmıyorum.Sezon daha açılmadan bulunduğu yeri beğenmeyen,gözünün Ferrari koltuğunda olduğunu belirtmekten kaçınmayan bu ukela pilot için söylenenler sadece O'nun öyle olmasını umdukları için.Alonso'nun yetenekleri ile karekteri maalesef taban tabana zıt.Takım tabiki beklediğinden daha iyi sonuç alınca motive olacaktır.Ancak ben taraftar olarak,takımını daha çok seven,daha başarısız bir pilotu tercih ederdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir