Mosley Geri Çekilmeyi Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Dün çıkan skandal haberine rağmen Max Mosley FIA Başkanlığından çekilmeyi planlamıyor.

Mosley’e başkanlığı bırakması yönünde baskılar yapılmasına rağmen Mosley’e yakın kişiler böyle bir durumun olmayacağını ancak avukatların haberi ortaya çıkaran News of the World adlı gazeteye yasal işlem başlatacaklarını söyledi.

Mosley görevinden ayrılmayı planmamasada Bahreyn’e yapacağı ziyareti ertelemek zorunda kalmıştı bu konunun ortaya çıkmasının ardından.

FIA sözcüsü olayla ilgili autosport’a yaptığı açıklamada "Bay Mosley Bahreyn’e ziyaret planlamıştı ancak şu anda avukatları ile görüştüğü için bu mümkün olmayacak ve planlarını doğrulayamayız. " dedi.

Ecclestone ise "Max doğru olduğuna inandığı şeyi yapmalı çünkü bu konunun içerisinde sadece o bulunuyor, FIA değil. İnandığı şeyi yapmalı, kalbinden geçen şey doğru şeydir." dedi.


Yorumlar

  1. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    40ından sonra azmak böle bişi oluo sanıorum gerçi öncesi olmadığı ne malum dicem ama yane gerçekten çok tuhaf diebildim ancak, sölicek kelime bulmak bile zor yane fotoğraflar falan ne diim yane ben bunların üstüne…yaş 67 iş bitmemiş meğer

  2. arkadaşım, bu görüntüler ortaya çıkmasaydı, kimse bu olayların varlığından haberdar olmasaydı mosley ''ne yaptım ben ne sapık biriyim'' diye kendi kendine utanacak mıydı? bahreyn'e gelişini iptal edecek miydi? koltuğu sallantı da olacak mıydı? utanacak adam zaten böyle sapıkça zevkler peşinde koşmaz. benim demek istediğim bu, yoksa bunun adı dünyanın her yerinde sapıklıktır. yaptığı işin ifşa olması rezilliktir, insanları ilgilendiren kısmı budur. yoksa kendi sapıklığı kendini ilgilendirir. ne yazdığımı anlamadan yorum yapma kaan kaanhan.

  3. kaan kaanhan avatarı

    "mosley'i utanç içine sokan şey, yaptıkları değil" kardeş sende baya geniş adammışın ne diyim, bize ters bu işler. şahsen F1 in başında böyle sapıkların olmasınıda istemem.

  4. kardeşim yaptığı işle özel hayatındaki zevklerinin alakası nedir? bu olay f1 padokunda mı gerçekleşmiştir? adam bu görüntüleri kendi isteğiyle mi basına vermiştir? herkes özel hayatını gizlilik içinde yaşama hakkına sahiptir. esas suç mosley'in hayatının mahremiyetine saygı duymayıp gözler önüne seren kişinindir. çok utanç verici bir durum, ancak mosley'i utanç içine sokan şey, yaptıkları değil, yaptıklarının tüm dünya tarafından biliniyor olması. mosley bu görüntüleri ifşa edeni dava eder, çatır çatır kazanır ve görevine de devam eder.

  5. ya adam sadomazoşist acıdan zaten zevk alıyor neden ayrılsınki,aksine zevk alıyordur…:))

  6. adamda utanma diye birsey yok ki..nie bıraksın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir