Horner, Webber'in Omzundaki Sorunu Yeni Öğrenmiş

yazar:

kategori:

Avustralyalı Webber’in kitabı, Red Bull piltonun Japonya GP öncesinde bisiklet kazası nedeniyle oluşan ağrılarını iğne ile dindirmeye çalıştığını ortaya çıkarmıştı.

Telegraph’a konuşan Christian Horner, bu sakatlığı ilk defa Pazartesi duyduğu için hayal kırıklığı yaşadığını belirti.

Horner: Omzu bir kenara bırakın, kitabı bile bilmiyordum”

Pazartesi günü haberler, bu sakatlığı sadece FIA doktoru Gary Hartstein ve Webber’in antrenörü Roger Cleary’nin bildiğini gösteriyor.

Horner: “Mark’ın bir şey söylememiş olması açıkçası hayal kırıklığı yaratıyor. Görünüşe göre performansına etki etmemiş bir sakatlıktı ama bilmek isterdim”

2009’da sezon öncesi bisiklet kazasında kırık bir bacak ve omuzla kalan Webber için Horner, 34 yaşındaki pilotun spordan uzak kalabileceğini ifade etti.

Horner: “Pilotlarımızın, zinde kalma sorumlulukları var. Mark’ın bisikletlerle arası iyi değil gibi görünüyor. Bu yüzden belki de onlardan uzak kalması daha iyi olacaktır.”


Yorumlar

  1. pilotunu bu kadar takip eden bir takım patronu horner! eyy horner seneyede tek araç yapın bare vettele

  2. radiahead tebrik ederim çok güzel bir tesbit katılıyorum.

  3. haklı olabilirsin , öte yandan f1 takımından bahsediyoruz , bu pilotların tüm hayati konularını bilmiyorlarmı , rutin olarak takım doktoru vs kontrolleri zaten yapmıyormu … açıkçası çok ilginç. 2005 te montoya tenis oynarken omuzunu incitmişti , başka bahaneler uyduramamıştı…

  4. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    gerçekten güzel tespit haklılık oranı cok yuksek tebriik ederim

  5. demek ki redbull'a güvenmemiş ki söylememiş.sakatlığından haberleri olsa, kendisini bir kenara atıp tamamen vettel'i desteklerler diye korkmuş. haklı da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir