Bahar: "İki Lotus Sorun Olmaz"

yazar:

kategori:

Çarşamba günü Lotus Grubu’nun Genii ortaklığı ile Formula 1’e geri döndüğünü açıklamasının ardından Fernandes, isim konusunda geri adım atmayacaklarını belirtmişti. Değişiklik olmazsa bu durumda ise gelecek sene Renault motorlu iki Lotus izleyeceğiz.

Ama Bahar, markasının iki takımla tanıtımının kendileri için de iyi olduğunu belirtti.

Bahar: “Hiç sorun olmaz; (hatta) dört, ikiden daha iyi olur. Esasında basın tarafından zorlanan bu tartışma, Malezya’daki hissedarlarımızla ve 1Malezya takımı ile (Lotus Takımı’nın ortak şirketi) ile aramızda sorun yok. Benim için 4 araç 2 araçtan daha iyi. Karışıklık medya tarafındna çıkarılıyor. Bizim Malezya’daki hissedarlarımızla 1Malezya takımı arasında herhangi bir sorunun olmadığını söyleyebilirim.”

“Benim kişisel görüşüm Lotus’un 4 araçla 2 araca göre daha etkili olacağı. Buna karşı değilim.” dedi.

Bahar, Group Lotus’un Renault ile birleşerek daha az harcamayla daha başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Bahar “Bu stratejik bir karar. Sıfırdan bir takım oluşturmak çok daha fazla harcama gerektiriyor.”

“Yeni bir takım oluştururken bazıları keyif alabilirler ancak kazanan bir takım oluşturmada harcadığınız zaman ve paraya bakarsanız biz buna katlanamayız.”

“Sadece yarışmak adına tüm motor sporları etkinliklerine katılmıyoruz. Biz kazanmak için bu serilere katılıyoruz. Bu nedenle zirvede yer alan 5 takımdan birisiyle anlaştık çünkü şampiyonluk kazandıkları dönemlere dönebileceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Toyota gibi olmayında sonunda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir