"2 Lotus Takımı Olması Mümkün Değil"

yazar:

kategori:

Gelecek sene Renault, Lotus Renault GP adı altında yarışacak ve Group Lotus ile anlaşmaya sahip. Bu sene Lotus Racing adıyla yarışan Tony Fernandes’in takımı ise gelecek sene Team Lotus adıyla gridde yer almayı umuyor.

Bunun yanında her iki takım da Renault motoru kullanacak.

Lotus isminin kullanımının önümüzdeki sene mahkemeye taşınması bekleniyor ancak her iki taraf da bu ismi kullanmaktan vazgeçmeyeceğe benziyor.

Lopez “Gelecek sene gridde 4 adet Lotus aracının olacağını düşünmüyorum. İyimser olmaya çalışıyorum ve kimsenin bu savaştan bir şey kazanacağını düşünmüyorum. Belki Group Lotus, 4 adet araç olursa fayda sağlayabilir.”

“Doğal olarak Lotus ismine sahip olan grup Lotus olarak yarışmalı, Lotus ismiyle yarışmak için lisans isteyen taraf ise başka bir isim kullanmalı.”

“Bu konuda karar verecek olan kişi ben değilim… ancak aynı isime sahip 2 takımın ve 4 aracın gridde olacağını düşünmüyorum.”

“Group Lotus ile bir anlaşma yaptık ve Lotus firmasını Formula 1’e getirdik. Hepsi bu. Durum çok karışık değil.”

“Lotus araçlarını üreten tek bir üretici var ve o Group Lotus. Bizim tek yaptığımız bu firmanın reklamını yapmak.” dedi.


Yorumlar

  1. Dağdan gel bağdakini kov.

    Renault,Renault olarak kalsaydı kesinlikle daha iyi olurdu.

    Ayrıca Group Lotus'u da anlayamıyorum.Lotus Racing üstünden herhangi bir ücret ödemeden reklam yapabilirlerdi.Renault kadar iyi olabilecek bir potansiyele sahip Fernandes'in Lotus'u.Şu an aynı kombinasyona sahip 2 takım var,hatta-Brawn GP'yi düşünürsek-sürpriz yapabilecek bir Lotus var.
    Renault,Renault olarak kalsaydı güzel sarı araç kalsaydı keşke.

  2. Keşke Yüzde 25 hissemiz kalsaydı ama onuda başaramadık.Ben bu spora bağlı kalacağım çünkü halen 2011 sezonu için altı arabada Renault V8 canavarı takılı olacak ama öncülüğüm Lotus Renault dur çünkü 2002 den bugüne çalışan insanlar halen oradalar.

  3. Bencede mümkün değil bu takım RENAULT olarak kalmalıydı Renault'u gerçekten anlayamıyorum bu takım %30 %40 hissesi Renault'da olsa ne olurdu ben ve benim gibi bu takıma yürekten bağlı insanları mağdur ettiler ya yazıklar olsun yıllardır cimriliğiyle damgasını vuran bay carlos şimdide tamamını sattı kurtuldu yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun..Anladık F1'e %100 harcama yapmak istemiyorsunuz ancak %25 hissemiz bali kalsaydı şu takımda..Umarım Romain gridde bir koltuk bulur önümüzdeki yıllarda da benimde şu spora yeniden bağlanabileceğim bir sebebim olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir