Renault Alonso'ya Kazanabilir Araç Vermeye Kararlı

yazar:

kategori:

Renault takımı Fernando Alonso’ya galibiyet için mücadele edecek bir araç veremediği için üzgün ancak Pat Symonds’a göre takım mümkün olduğu kadar kısa sürede bu durumu telafi etmek istiyor.

Symonds "Fernando’nun kazanabileceğini bildiğimiz için ona kazanabileceği bir araç vermek istiyorduk ancak şu ana kadar bu gerçekleşmedi. Bu biraz üzdü ancak buna rağmen bunu başarmaya kararlıyız. Takımdaki herkes özellikle 2 galibiyet dolu sezonun ardından geçen seneden nefret etti ve eski standartlara yükselmeye kararlıyız ve daha aşağısını kabul edemeyiz." dedi.


Yorumlar

  1. aah ah bide alonsonun gözü dışarda olmasa eski ğünlere dönerizde… bakalım brıatorenin dediği çıkacak mı ispanya da alo kazanabilecek mi?

  2. Renault'un bu seneyi pek düşünmemesi gerekiyor. Kısa vadeli değil, geleceği gören çalışmalara başlamalılar. Alonso üzerine oynamamalılar. Sen iyi bir araç yap, onu podyuma çıkaracak yetenek şu anda gridde çok. Gönderdikleri Heikki, McLaren'deki ilk yarışları olmasına rağmen güzel sonuçlar aldı.

  3. hakan köşk avatarı

    İnşallah kardeş inşallah hepsiyle hesap laşacağız inşallah

  4. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    İnşallah hakan kardeşim inşallah alonsonun ve renonun başarısı kapak olacak hepsine >>RENAULT F1 TEAM<<

  5. hakan köşk avatarı

    İnşallah yine zirveyi oynuyacağız o havadan konuşanlarla görüşeceğiz teker teker ozaman bişeyler diyemezler yaa Fernando alonso ya ve takımımıza güvenimiz sonsuz bekleyin birgün mutlaka dönezez alonsoooooooooooooooooo

  6. tabiki edemeyiz biz en iilerdeniz geri dönecegizzzzzz GO RENAULT GO FERNANDO:D

  7. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Renault'un Alonso'yla kazanamaya başlayacağına inancım sonsuz. Sonuçta Alonso bu araçla en iyi olmadığı zamanlarda da kazanmayı bilmişti.
    İşler düzelecek. Sadece biraz zaman gerekli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir