Alonso: "2011 Kuralları Başarılı Olacak"

yazar:

kategori:

Gelecek sene geçişi arttırmak amacıyla hareketli arka kanat ve KERS gelecek, bunun yanında çift katmanlı difüzörler yasaklanacak.

ALonso “Açıkçası her sene daha görsel şovlar ve geçişlerin fazla olması için değişiklikler oluyor.”

“2011’de de kurallarda büyük değişiklikler olacak. KERS ve geçişi arttıracak hareketli arka kanatlar gelecek. Bu iki şeyin öndeki araca göre daha hızlı olmayı sağlayacağını düşünüyorum.”

“Bu yüzden gelecek seneki kuralların sonunda geçişleri arttıracağına ve herkes için daha görsel şov olacağına eminim.” dedi.

Alonso ayrıca gelecek sene KERS’in ve hareketli arka kanatların Pirelli lastiklere uyumunda büyük mücadele olacağını söyledi.

Alonso “En önemli şeylerden birisi lastikler ve doğal olarak aracın tepkisi bu yüzden Pirelli lastiklerinin araca uymasından emin olmalıyız.”

“Ardından 2009’dan sonra KERS tekrar gelecek ve bu geçiş ve aracın performansı açısından çok önemli olacak. Aracı KERS’e mümkün olduğu kadar iyi şekilde hazırlamak için iyi hazırlanmalıyız.”

“Ardından hareketli arka kanatlar olacak ve bu  gösteriyi daha iyi yapmaya çalışacak. Bu parça, performans açısından büyük bir alan olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Burak Soylu avatarı

    alonso nun sene başında ki bu tarz açıklamalarına alıştık artık 😀

  2. Bana göre değiştirilen en güzel kural Safety Car kuralı oldu.Yeni güncellemelerle ve yeniden başlangıç için gittiğimiz Valensiya pistinde düştüğümüz durum çok fena idi.
    Ön kanatların bu kadar geniş olmasından bu yana geçişler daha riskli hale gelmişti.Bir çok pilot geniş ön kanatlarından sıkıntısından bahsetmişti.
    İnşallah bu yıl yeni lastiklerle ve kersle daha başarılı oluruz.
    Daima Ferrari, Daima Fernando Alonso.

  3. Ertan Akkaş avatarı

    Ucunda ucunda 😀

  4. 05Alonso| SF avatarı

    2009'un başında ki gibi Brawn tarzı bir araç olursa Alonso'nun altında şampiyonluğu yar etmez kimseye:)

    Ancak herkeste yeni sezon için bir heyecan var. Şurada testlerde ne kaldı.

    Yeni sezona tam 84 gün var hadi bakalım 🙂

  5. 05Alonso| SF avatarı

    Bana göre Rai taraftarları ile Alonso taraftarları arasında düşmanlık yok ama var yapan arkadaşlar var. Gelin barışın yeni sezon öncesi:)

    Burada bir birimize laf atıp ,sataşacağımıza gelecek sezon'u konuşalım zor birşey değil.:)

    Herkese Başarılar! 🙂

  6. alonsoyla aynı hisleri paylaşıyorum -içinde ferrari ve galibiyet kelimeleri geçen kısımları hariç (doğal olarak)- zaten bu kurallar da tutmazsa dükkana kilit vurup gitsin bay e 😀

  7. kim sabırsızlanmıyorki azizim 😀 iddiasına varım alonsodan daha çok heyecanlanıyorum 😀 patlamaya hazır yanardağ gibiyim, ucunda ucunda 😀 alonsoda aynı durumda sanırım diğerleri gibi 😀

  8. Bir Rai taraftari olarak soyluyorum, Alonso benim gozumde en hizli pilot olmasa da muthis hırsı ve sonuca ulasmada gosterdigi istikrari, sabrı ile herzaman takdir ettigim bir pilottur. Santander olmasa da Ferrari de yarışmayı sonuna kadar hak ediyor..

  9. 2011 için duyduğu heycanı her cümlesinden anlayabiliyorum. sabırsızlanıyor:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir