Alonso En Büyük Rakip Olarak Schumacher'i Görüyor

yazar:

kategori:

Üç senelik ayrılığın ardından geçen sene spora geri dönen Schumacher, beklenen aracı üretemeyen Mercedes GP’de takım arkadaşı Nico Rosberg’in gölgesinde kaldı.

Buna rağmen Alonso, Schumacher’in hâlâ büyük bir tehdit olduğuna, aracının rekabetçi olması halinde galibiyetler için mücadele edeceğine inandığını söyledi.

Alonso: “Pistte 5 şampiyon olacak ve en tehlikelisi benim için her zaman Michael Schumacher’dir.”

“Şimdi Ocak ayında eğer bir isim seçme hakkım olsa Michael demek zorundayım. 7 defa şampiyon oldu ve kanıtlaması gereken bir şey yok. Zor bir sezon geçirdi ama hâlâ bir şampiyon”

“Hâlâ süper sınıfta ve eğer araç doğru çıkarsa, mücadelede olacaktır.”

Geçen seneyi Sebastian Vettel’in arkasında ikinci tamamlayan Alonso, Red Bull pilotunun bu sene daha güçlü olacağını düşünüyor.

Ama Alonso, Ferrari’nin rekabetçi bir araç üretmesi sayesinde en büyük rakibinin takım arkadaşı Felipe Massa olmasını umuyor.

Alonso: “Umarım aracımız diğerlerinden daha iyidir ve gelecek sene en sert rakibim Felipe olur”

“Sebastian’ın da mücadelede olacağında şüphe yok. Tecrübesi olacak ve belli anlarda sakin olacak. Geçen seneye göre daha iyi sürecek ve bu da onu bizim için daha tehlikeli yapıyor. McLaren de favorilerden birisi olacak.”


Yorumlar

  1. ''Mcdonaldscı gümüş ok sahibi arkadaşlarda'' bu yoruma birilerininde feroşçu ve kırmızı buzağımı demesi lazım. herkes biraz aynadan kendine baksa herşey düzelecek aslında…

  2. bak arkadaşım ben tarafsız değilim tarafsız olsaydım nickname olarak @forever-Mclaren kullanmazdım herhalde , şuan ortalık güllük gülüstanlıkmış gibi yorum yazıyorsun herkesi ant. öncesi sükunete çağırıyorsun ancak dediğim gibi senin siteye kayıt tarihin yaklaşık 20-25 gün ve tüm yorumlarına baktığımda kendini lewise ve Mclarene hakaret etmeye adamış gibisin , herhalde hakaretlere doymuş olacaksın ki şimdi toplumsal mesajlara geçmeyi uygun görüyorsun. oyüzden senin gibilerin söylediklerini samimi bulmuyorum… öte yandanda ben buradaki hiç kimseye hakaret etmem ve kendimede ettirmem , belki svemediğim pilot ve takımlarla ilgili olumsuz gördüğüm tavır ve davranışları eleştiririm hakaret asla… sizide bu inceliğe davet ediyorum…

  3. ron baba lewis cocuk avatarı
    ron baba lewis cocuk

    bu adamı ve takımını rahat bırakalım artık.

  4. rocco junior avatarı

    Konu ile alakası yok ama sayın SịאĎŖąġỌSå adlı arkadaşım senle bir şekilde sanal veya yüz yüze önce kitle iletişimi ile tanışıp dost olmak isterim eğer yazışma adres,msn vs bırakırsan yorumların ve bilgi düzeyin hoşuma gidiyor kesinlikle kötü bir amaç gütmüyorum bu yorum editörler tarafından kaldıralabilir ama arkadaş konusuun açmış ondan değindim maksat tanışmak kaynaşmak sana kalmış arkadaşım

  5. ron baba lewis cocuk avatarı
    ron baba lewis cocuk

    mclaren şampıyon kesin.

  6. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    😀 ahah

  7. eee sende cok farklı bişimi dedin peki.
    (sanırım site ferrari taraftarlarının tehditkar yorumlarının etkisinde kalıyor).

  8. ƒσяzα αℓσηѕσ avatarı
    ƒσяzα αℓσηѕσ

    bu seneyle ilgili istediğim şey inşallah geçen seneki gibi olur ama redbullun aracının yerine ferrari değişikliği olur o zamanda şunu diyen kalmaz ''inşallah 2010 daki gibi araçlar birbirine yakın olurda yine 4-5 şampiyonluk adayı olur'' bunlar hangi yakınlıktan bahsediyorlar anlamadım bizim alonsoyu tutmamızın nedeni çoğu yarışta kendinden 0.5 bazen 1.8 sn hızlı araca rağmen son yarışa lider girmesi…

  9. o kesin 🙂

  10. Doğru söylemiş.Rakiplerini övmüş onları ciddiye aldığını belirtmiş.2010 sezonu başında da Mıchael için benzer şeyler söylemişti.Eskisinden yenisine kadar Herkes Mıchael ile eğlenip dalga geçerken, Fernando sürekli motivasyon içerikli mesajlar vermişti.Hatırlayın çin gp de başına gelenleri ve ardından çoluk çocuğun "Şumiyi geçmekle diğerlerini geçmek arasında hiçbir fark yokmuş" demelerini hatırlayın.
    Rocco Junıor arkadaşıma katılıyorum.F1 , Ferrari ve Fernando'ya sallamaktan ibaret olmuş.Sorduğun zaman bunun adına""eleştiri"" diyorlar.

  11. silinen yorumumda siteyle ilgili birşey söylemiyordum , bahsi geçen şahsın siteyi McLaren taraftarı olmakla suçladığından bahsediyordum , birde pes diyorsun neyin pesiymiş bu , iyi düşün doğruyu hatırla…

  12. rocco junior avatarı

    Her şey Ferrariye hakaret edince,nefret kusup alay edince ne kadar güzel değil mi Forever-Mclaren?Vayyy Ferrari ve Alonso hemen saldıralım Santander maaşını ödedi mi,Massa yı bu sene nasıl durduracaklar Bizans oyunları vs… diye örnekleri çoğaltabiliriz.Bizim takım ve pilotlarımıza edilen hakaretleri burda toplasak hakaret denizi olur öyle ki sığır,aptal,salak,Massagül sadece benim kısa zaman zarfında hatırladıklarım.İşin ucu kendine dokununca ne kadar güzel fairplay ruhuyla davranmışsın.Bende bu durumdan çoğu zaman şikayetçiyim ama alışırsın bir süre sonra

  13. forever-mclaren. pes ya vallahi pes silinen yorumunda ne diyodun site hakkında şimdi ne dıyosun.

  14. demedi deme ibrahim ferrari şampıyon olacak:)

  15. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    bak arkadaşım.sen tarafsızım diyorsun,her Alonso haberinin altında nefret dolu yorumların var.nefret dolu yorum yapan kişi ile aynı takımı destekliyorsun ve onun hiç bir yorumuna tepki vermiyorsun.
    Senin için Alonso&Ferrari kötü,mclaren ve hamilton iyi.Siz istediğiniz yorumları yapınca sorun olmuyor biz yapınca hemen cevap.Her dk bir Alonso almış başını gitmiş!.Her haberde aynı resim.Neden mclaren'de bir tane istanbul podyumu yok?neden hamilton direksiyon fırlatırkenki resmi yok.Ben ogünde dedim.gelin msn de toplanalım,tartışalım çözümü bulalım.sonra burda kirlili yaratmayalım.isterseniz telefonumu vereyim.sizinde hatalarınız olmuştur,belki benim 10 kat daha fazla olmuştur.arkadaşım sen pisicik de ben miyaw der geçerim.2011 sezonu başlayacak,kırgınlıkları kızgınlıkları bırakalım…siz hatalarınız kabul edin bizde edilim.bu takım olarak ta geçerli.

    Bak Alonso,Hamilton,Schumacher vs hep birbirlerinden saygı ile bahsediyor.bAK Mika ya,Senna ya…Bu adamlar gerçekte bile birbirleriyle arkadaş olabiliyor.Ben diyorumki gel bunu çözelim bitsin tartışmalar.Site yöneticilerinde başı ağrımasın.Benim bu şekilde yorum yazmamnın tek bir nedeni var.Gelin o sorunu çözelim TESTLER başlamadan.

  16. sayın site adminleri @SịאĎŖąġỌSå nickli şahıs çıkıp kişicik diye hitap ederken yorumu hala burada duruyorda ben cevap hakkımı kullanarak pisicik deyince neden siliniyor anlamış değilim… eğer kişicik kelimesi hakaret küçük düşürücü bir anlam taşımıyorsa bende bundan sonra kullanmaya izninizle başlayacam… sanırım site ferrari taraftarlarının tehditkar yorumlarının etkisinde kalıyor , onlar birşeye tepki gösterince hemen müdahale geliyor…belkide bu şahısta site yöneticisidir , çünkü giriş yaptığından beri kimsenin kendisine birşey diyebildiği yok…

  17. sandro verone avatarı
    sandro verone

    tek araç üretse ferrari sizde sadece bu adamı izleseniz…
    kontrat için santander daha fazla para ödemek zorunda kalmaz mesela 😉 .

  18. rocco junior avatarı

    Hadi bakalım umarım öyle olur bazı Mcdonaldscı gümüş ok sahibi arkadaşlarda en büyük rakip olarak Dadvidsonu göstermeyince hemen kıllanmışlar yine o meşhur espirileri ile yorum sayfasına renk katmışlar.Gelip gidip kısır döngü niteliğindeki yorumları işte ne yapsın arkadaş başka bir şey bilmiyor onun için f1 alonsoya ve Ferrariye sallamak

  19. sen nesin pisicikmisin , cevap vermekten bahsediyorsun ancak , her McLaren haberinin altında saldırgan yorumlar yazdığın bugünü ,dünü öbür günü unutmuş gibisin , gerçekleri hazmedemezlik var sende , birde f1 ile ilgili mesajda veriyorsun… yolunu okadar şaşırmışsınki site adminlerini taraflı olmakla bile suçluyorsun , çünkü hiçbir şekilde eleştiriye gelemiyorsun. şu gerçeğin aksini öyleyebilecek biri varmı ; eğer şampiyonluk diazla-felipe arasında geçerse her ne olursa olsun alonso karanlık güçlerinin yardımıyla birşekilde o şampiyonluğu alacaktır. bunu herkes görüyor birazda siz görün…

  20. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Senna sonrası f1'i taşıyan isim f1'in gelmiş geçmiş en iyi iki pilotundan biri olan Schumacher'den başkası değildi.Schumi'ye meydan okuyan pilotlar ise muhteşem hızıyla Kimi ve yetenek-doğru karar ve teknik bildirimleriyle Alonso dan başkası değildi.
    Kimi f1'in cool adamı
    Alonso ise rockstar'ı idi.

    Malesef Kimi f1 de yok ama umarım Alonso uzun yıllar Ferrari ile başarılar sağlayacak.Alonso güzel konuşmuş.Dilerim güzel bir sezon olur.2010 nun takımlarına Mercedes ve Renault'un da dahil olduğu ve pilotlarına ise,Massa,Kubica ve Mercedes pilotlarınında eklendiği bir sene olmasını dilerim.

    Yanlız dikkat çekmek istediğim nokta,şu pilotlardaki asilliğe bakarmısınız.Her ne kadar birbirlerini sevmeseler bile,saygı duyuyorlar nefret etmiyorlar.Fakat buraya gelip her Alonso yada Ferrari haberinin altına yorum yapan kişicikler huzur kaçırıyor.Sonrada biz cevap verince saçmalamış oluyoruz.Bir kerede o çok saygıdeğer arkadaşınızı alın karşınızada bunun bir spor olduğunu ve artık bazı şeyleri geride bırakmanın zamanının geldiğini anlatın.

    Dilerim en güçlü rakibi Massa olur.2002-2004 te yaptığınızı bir daha yaparsınız tv izlerken. =)

  21. Alonso ne derse doğrudur dağılın bakim 🙂

  22. gecmıste bazı schumıyı kotuleyen acıklamalar yapmıs olmasına ragmen her zaman schumıyı buyuk tehlıke olarak gormus ve daha ıyısı yapılana kadar en ıyısı o dıyerek ona buyuk saygı duydgunu belırtmıs bır pılot bu acıklama da bunu dogrular nıtelıkte schumı hayranlarınn da alonsoyu sevmemelerıe ragmen ona saygı duymaları hatta bu acıklamadan sonra duyduklarını dusunuyorum

  23. Ağzından bal damlıyor ya 🙂 hadi bakalım. Ferarrinin güçlü olacağına kuşkum yok da umuyorum Mercedes GP de iyi bir araç çıkarır.

  24. alonsonun en büyük rakibi massa olursa şampiyonluk sene başında ilan edilir , sezonu izlemeye gerek kalmaz , alonsonun yegane destekçileri gerekeni yaparlar :))

  25. bu adam daha ne desin doğruları sölemiş.

  26. aneam yorumlara bak şimdi :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir