Massa Bahreyn'de Zafer Kovalıyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Sakhir pistinde Cuma günkü antrenmanlardaki egemenliğinin ardından Bahreyn’de zafer peşinde.

Ferrari pilotu öğleden sonra 1:30.420 ile takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in neredeyse 1 saniye önünde en hızlı isim oldu.

Brezilyalı pilot, Avustralya ve Malezya’da yarış dşı kalması ile bu sezon henüz puan alamamış durumda.

Massa, Pazar günü podyumda olmaktan memnun olacağını söyledi ama mümkü olursa zafer için piste çıkacağını da belirtti.

Massa: "Şüphesiz pisti seviyorum. Burada her zaman iyi gidiyorum. Umarım Pazar günü de aynı şeyleri söyleyebilirim. Buradaki pisti seviyorum, burada iyi hatıralarım da var"

"Hâlâ sıfır puana sahip olmama bakaraj, bir podyum sonucunun kesinlikle iyi olacağını düşünüyorum. Ama tabii ki bir zafer için savaşabilir ve 10 puan alabilirsem, bu daha iyi. Elimizden gelen en iyi hafta sonunu yaşamayı umuyorum"

"Çok iyi bir tur attım. Şüphesiz bu herşeyi göstermiyor. Çünkü, Kimi bir şey yapıyordu ve ben başka bir şey. Çok iyi bir tur attım"

"Hafta sonu için kendimi rahat hissediyorum. Şüphesiz oldukça rekabetçi olacak, her zamanki gibi ben ve Kimi. Doğru yönde başladığımıza ve hafta sonu için iyi temeller bulduğumuza bakmamız gerekiyor."

Felipe Massa, kışın Bahreyn’de test yapmış olmalarının rakipleri karşısında FErrari’nin büyük bir anavtaj olmadığını düşüyor.

Massa: "Hayal etmesi zor. Farklı günlerdi. Bugün pist kirli. İlk gündü ve ilk gün için durum fena değil. Bu yüzden kıyaslamak çok zor"

"Araç şimdi, kışın olduğundan daha iyi. Pazar günü iyi bir iş çıkarıp çıkaramadığımız bekleyip görelim"


Yorumlar

  1. Massa Bahreynde her zaman iyiydi ve iyi pilot oldugu bahreyndeki performansından belli.

  2. aslanım koçum massa böyle devam. bırak podyumu modyumu galibiyet kupasını kaldırmaya hazırlan. hızın, performansın zaten mükemmel, biraz sabır, biraz soğukkanlılık, biraz dikkat sadece gerekli olan. bu haftasonu geçenyıl olduğu gibi galibiyetimizle sona erecek ve yine geçen yıl olduğu gibi cevabı sakhir'de vereceğiz.

  3. yani buradan çıkacak tek bir anlam var son gülen iyi gülerr…

  4. Bence kesin konuşmamalıyız 1-2 duble yaparız gibilerinden çünkü bu pist çok değişken bi yapıya sahip sürekli değişen rüzgarların yarattığı kum fırtınaları pilotlara çok zor anlar yaşatacaktır bugün kimiyi ve özellikle hamiltonu gördükk…

  5. levent  sarı avatarı

    sıralamalarda Massa genelde önde oluyor.Fakat açıklamasından anladığım kadarıyla,acaba takım 1-2 olunması muhtemelse Kimi-Massa 'mı istiyor sonuçta =18 puan.

  6. massada anlamıs .podyumda olsam bu yeter diyor.anlasılan arkadas kimiyi gecmek icin zorlamak istemiyor cünkü gecen defasında bu yüzden hata yaptıgını anladı böyle kirli bir pistte
    bu yarısa girmek istemiyor anlasılan

  7. Massanın Raikkonenle arasındaki farka yanılmamak gerek ikisini ayarları çok farklıydı ve massa düşük depoyla attı son turunu.Yarın kırmızıların önde başlayacağı kesin gibi.Başarılar ferrari başarılar kimi !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir